Balneo Orasul Plovdiv, Plovdiv Bulgaria 2021
Filtre: Categorie: Balneo× (1 oferte, 445.7EUR - 445.7EUR)

Afiseaza harta
Spa Hotel Astrea, Orasul Plovdiv

Spa Hotel Astrea

Orasul Plovdiv, Plovdiv, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

Despre Orasul PlovdivPrezentare si poze Orasul Plovdiv

Orasul Plovdiv

Plovdiv este al doilea mare oraş din Bulgaria, situat la 150 km sud-est de capitala Sofia. Acesta ocupă partea de vest a campiei Tracice de Sus şi se răspândeşte peste 6 dealuri (aşa-numitele "tepeta", care au dat Plovdivului numele popular de "Oraşul de Tepeta") si pe cele două maluri ale râului Maritsa.

Un oras despre care nu se vorbeste foarte mult, dar extrem de ofertant. Aflat in sudul Bulgariei, este al doilea ca marime si unul dintre cele mai bogate in istorie, gratie culturii sale milenare. Plovdiv este unul dintre cele mai vechi orase din Europa.

Recomandari turistice pentru Orasul Plovdiv

Teatrul Antic, edificiul cel mai impresionant din timpul Imperiului Roman, a fost excavat în timpul lucrărilor de consolidare la zidul cetatii de sud. Aceasta a oferit aproape 7 000 de locuri o dată. In zilele noastre este folosit pentru operă şi teatru, festivaluri, concerte, sarbatori locale, etc. Centrul orasului de azi din Plovdiv se află pe ruinele unei enorm Stadion Roman, care a avut o lungime de 180 m şi a fost destinat pentru 30 000 de spectatori . Concursuri organizate aici au fost similare Jocurilor Olimpice Grecesti dupa modelul impăratului Septimus Severus (193-211 AD).

Intrebari frecvente despre Orasul Plovdiv

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Plovdiv?

Spa Hotel Astrea sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Plovdiv

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Plovdiv?

Spa Hotel Astrea sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Plovdiv ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Plovdiv.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Orasul Plovdiv?

Spa Hotel Astrea sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Plovdiv ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Orasul Plovdiv.