Balneo Razlog, Regiunea Bansko Bulgaria iarna 2023
Filtre: Categorie: Balneo× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Pri Spaska, Razlog

Hotel Pri Spaska

Razlog, Regiunea Bansko, Bulgaria

  • Fara transport

  Despre RazlogPrezentare si poze Razlog

  Razlog

  Razlog (bulgara: Razlog) este un oras si statiune de schi din municipiul Razlog, la poalele muntilor Rila, judetul Blagoevgrad in sud-vestul Bulgariei; distanta fata de 7 km de Bansko; Sofia: 170 km (sud), distanta fata de Plovdiv: 148 km.
  Este situat in Valea Razlog si a fost mentionat pentru prima data in timpul domniei imparatului bizantin Vasile al II.

  Recomandari turistice pentru Razlog

  Un tur de Razlog este o experienta placuta si interesanta. 41 de case de locuit in stilul arhitectural renascentist, de tipul casei Razlog-Chepino au calităţile unor monumente de cultură. Cele mai reprezentative se gasesc in Paiat Macedonia si pe strada Vuzrajdane.

  În imediata apropiere a Razlog, puteti face excursii la obiectivele turistice naturale şi vestigii arheologice. De exemplu, până pe versantii Pirinilor, se pot vizita ariile protejate Iztoka şi Krushe, cu izvoare de apă minerală şi ruinele medievale, Dupka Mechata precum si pestera Propadnaloto. În versantii Rilei, obiective turistice interesante sunt in zona Stolovatets, renumite pentru vestigiile sale a unui sanctuar trac şi zona Katarino cu apă minerală.

  Intrebari frecvente despre Razlog

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Razlog?

  HOTEL PRI SPASKA sunt cele mai populare hoteluri din Razlog

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Razlog?

  HOTEL PRI SPASKA sunt cele mai apreciate hoteluri din Razlog ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Razlog.