Best Deals Pomorie, Burgas Bulgaria vara 2021
Filtre: Categorie: Best Deals× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Relax, Pomorie

Hotel Relax    

   Scor 8.2 din 15 comentarii

Pomorie, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (13.06 - 27.09.2021)
  • Avion (20.06 - 22.09.2021)
  • Fara transport
Hotel Interhotel, Pomorie

Hotel Interhotel    

   Scor 7.8 din 6 comentarii

Pomorie, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (12.06 - 27.09.2021)
  • Fara transport

Despre PomoriePrezentare si poze Pomorie

Pomorie

Pomorie este un oras modern, situat la 18 km sud de Nessebar, binecunoscut pentru tratamentele sale balneare si pentru observarea pasarilor. In apropiere, Lacul Pomorie are un continut de sare de 70%, fiind de 4 ori mai sarat decat apa marii. Orasul s-a imbogatit de fapt, in trecut, prin extragerea de sare din lac, iar in perioada otomana, era cel mai importanta oras de pe coasta, dupa Varna.

Recomandari turistice pentru Pomorie

Puteti vizita Manastirea Sf. Gheorghe, care prezinta icoane frumos pastrate. Tar Boris I, strada pietonala din centrul orasului, este locul plimbarilor de seara, atat pentru tutisti cat si pentru localnici.

In timpul vizitei la Pomorie, incercati vinurile rosii, care sunt unele dintre cele mai bune din Bulgaria. De asemenea, incercati rachiul de struguri local, foarte bun al gust.
Prezenta bazei de tratament face ca aceasta statiune sa fie cautata tot timpul anului. Plaja este lunga de 4 km si decorata cu Blue Flag/ Stagul Albastru. Nisipul este bogat in fier, de aceea vara devine insuportabil de cald.

Intrebari frecvente despre Pomorie

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pomorie?

Hotel Relax, Hotel Interhotel sunt cele mai populare hoteluri din Pomorie

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pomorie?

Hotel Relax, Hotel Interhotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomorie ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pomorie.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pomorie?

Hotel Relax sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomorie ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pomorie.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pomorie?

Hotel Interhotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomorie ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pomorie.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pomorie?

Hotel Interhotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomorie cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pomorie.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Pomorie?

Hotel Relax, Hotel Interhotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Pomorie cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Pomorie.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Pomorie?

Hotel Relax sunt hoteluri din Pomorie ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Pomorie.