Early Booking Bulgaria, Bulgaria Bulgaria vara 2020
(9 oferte, 161EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Hotel Winpalace, BULGARIA

Hotel Winpalace

BULGARIA, Bulgaria, Bulgaria

  • Fara transport
  Bor Club Hotel Sunny Beach, BULGARIA

  Bor Club Hotel Sunny Beach

  BULGARIA, Bulgaria, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (17.04 - 19.09.2020)
  • Fara transport
  Hotel Pliska, BULGARIA

  Hotel Pliska

  BULGARIA, Bulgaria, Bulgaria

   • Fara transport
   Lora Hotel , BULGARIA

   Lora Hotel

   BULGARIA, Bulgaria, Bulgaria

    • Autocar (30.12 - 19.09.2020)
    • Fara transport
    Holiday Park, BULGARIA

    Holiday Park

    BULGARIA, Bulgaria, Bulgaria

     • Fara transport
     Hotel Infotrip, BULGARIA

     Hotel Infotrip

     BULGARIA, Bulgaria, Bulgaria

      • Fara transport
      Lilia Hotel, BULGARIA

      Lilia Hotel

      BULGARIA, Bulgaria, Bulgaria

       • Fara transport
       Belleville Hotel, BULGARIA

       Belleville Hotel

       BULGARIA, Bulgaria, Bulgaria

        • Fara transport
        Hotel Perunika, BULGARIA

        Hotel Perunika

        BULGARIA, Bulgaria, Bulgaria

         • Fara transport

         Early Booking Bulgaria

         Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Bulgaria, Bulgaria, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din BulgariaBulgaria.

         Ofertele turistice Early Booking Bulgaria vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Bulgaria pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Bulgaria este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Bulgaria.

         Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Bulgaria au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Bulgaria scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

         In general in cazul ofertelor pentru Bulgaria cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Bulgaria in oferta Early Booking.

         La majoritatea ofertele Early Booking pentru Bulgaria sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

         Rezervarea vacantei in Bulgaria prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Bulgaria si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Bulgaria si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

         Early Booking Bulgaria Bulgaria vara 2020 - oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Bulgaria Bulgaria cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !