Autocar Cernomoret, Burgas Bulgaria vara 2022
Filtre: Transport: autocar× (6 oferte, 350EUR - 350EUR)

Afiseaza harta
Aparthotel Costa Bulgara Mediterranean Club, Cernomoret

Aparthotel Costa Bulgara Mediterranean Club

   Scor 8.1 din 1 comentarii

Cernomoret, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (22.05 - 18.09.2022)
 • Fara transport
Family Hotel Adena, Cernomoret

Family Hotel Adena

Cernomoret, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (22.05 - 18.09.2022)
 • Fara transport
Royal Beach Hotel, Cernomoret

Royal Beach Hotel  

Cernomoret, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (22.05 - 18.09.2022)
 • Fara transport
Paradise Chernomorets, Cernomoret

Paradise Chernomorets

Cernomoret, Burgas, Bulgaria

  • Autocar (22.05 - 18.09.2022)
  • Fara transport
  Villa Aurelia, Cernomoret

  Villa Aurelia

  Cernomoret, Burgas, Bulgaria

   • Autocar (22.05 - 18.09.2022)
   • Fara transport

   Despre CernomoretPrezentare si poze Cernomoret

   Cernomoret

   Chernomorets este un oraș de pe coasta Mării Negre din sud-estul Bulgariei. Administrativ face parte din Sozopol municipiului, provincia Burgas, Cernomoreț este o stațiune balneară populară.

   Sejururi Autocar Cernomoret

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Cernomoret, Burgas, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Cernomoret. Puteti rezerva hotelul preferat din Cernomoret cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Cernomoret care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Cernomoret constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Cernomoret, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Litoral Cernomoret (Burgas, Bulgaria) vara 2022 la cele mai mici preturi. Peste 6 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Cernomoret

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cernomoret?

   Royal Beach Hotel, Aparthotel Costa Bulgara Mediterranean Club, Family Hotel Adena, Hotel Holiday Village SAINT NICHOLAS, VILLA AURELIA sunt cele mai populare hoteluri din Cernomoret

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cernomoret?

   Royal Beach Hotel, Aparthotel Costa Bulgara Mediterranean Club, Family Hotel Adena, Hotel Holiday Village SAINT NICHOLAS sunt cele mai apreciate hoteluri din Cernomoret ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cernomoret.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Cernomoret?

   Royal Beach Hotel, Family Hotel Adena, Aparthotel Costa Bulgara Mediterranean Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Cernomoret ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Cernomoret.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Cernomoret?

   Royal Beach Hotel, Aparthotel Costa Bulgara Mediterranean Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Cernomoret cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Cernomoret.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Cernomoret?

   Royal Beach Hotel, Hotel Holiday Village SAINT NICHOLAS sunt hoteluri din Cernomoret ce au acces gratuit la internet