Craciun Pamporovo Bulgaria iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (1 oferte, 105.2EUR - 105.2EUR)

Afiseaza harta
Aparthotel Kamelia, Pamporovo

Aparthotel Kamelia    

   Scor 9 din 5 comentarii

Pamporovo, Pamporovo, Bulgaria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre Pamporovo

Pamporovo

Regiunea Pamporovo, aflata in sudul Bulgariei este situata in muntii Rodopi la 220 km de Sofia. Clima blanda din timpul iernii, altitudinea ridicata si cele peste 100 de zile insorite intr-un an sunt motivele pentru care regiunea Pamporovo este cea mai cautata regiune de iubitorii sportutilor de iarna, aici aflandu-se superble statiuni montane Pamporovo, Bansko si Borovet si importante domenii de ski. In sezonul cald regiunea ofera peisaje pitoresti, ideale pentru turistii iubitori de natura, drumetii, treking, plimabri cu bicicleta. Hotelurile, vilele si pensiunile ofera servicii de calitate la tarife avantajoase, ideale pentru o vacanta de Craciun sau Revelion, insa calitatea domeniilor de schi, multiplele centre de distractie si scoli de ski aduc regiunea Pamporovo in centrul atentiei atunci cand este vorba de o vacanta perfecta impreuna cu familia si copiii.

Intrebari frecvente despre Pamporovo

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pamporovo?

Aparthotel Kamelia sunt cele mai populare hoteluri din Pamporovo

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pamporovo?

Aparthotel Kamelia sunt cele mai apreciate hoteluri din Pamporovo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pamporovo.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Pamporovo?

Aparthotel Kamelia sunt cele mai apreciate hoteluri din Pamporovo cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Pamporovo.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Pamporovo?

Aparthotel Kamelia sunt hoteluri din Pamporovo ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Pamporovo?

Aparthotel Kamelia sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Pamporovo. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Pamporovo.

Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Pamporovo?

Aparthotel Kamelia sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Pamporovo. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Pamporovo.

  Cititi articolele despre Pamporovo, Bulgaria de pe Blog-ul directbooking.ro

Ski la Pamporovo

18.02.2015 Bulgaria

Stațiunea Pamporovo se înscrie, alături de Bansko și Borovets, în rândul celor trei mari stațiuni de ski reprezentative din Bulgaria și din Balcani. Situată la 250 de km sud-est de Sofia și alți 80 de Plovdiv, poate fi deservită și cu avionul, urmându un transfer cu mașina, mai puțin obositor. Dacă însă doriți să veniți la Pamporovo cu transport propriu, nu este la foarte mare distanță de România. Stațiunea este concentrată la poalele muntelui Snejanka, de la al cărui vârf, ce măsoară 1926 metri în înălțime, pornesc mai multe piste de ski în direcția stațiunii sau îndreptate spre lacul Smolyan. Pe muntele Snejanka este amplasat un webcam.