Early Booking Dinevi Resort, Burgas Bulgaria vara 2020
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (5 oferte, 137.2EUR - 224EUR)
Hotel Bademite, Dinevi Resort

Hotel Bademite

Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (22.05 - 19.09.2020)
 • Fara transport
Dolce Deluxe Apartments, Dinevi Resort

Dolce Deluxe Apartments

Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (22.05 - 19.09.2020)
 • Fara transport
Hotel Admiral Dr, Dinevi Resort

Hotel Admiral Dr

Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria

  • Autocar (22.05 - 19.09.2020)
  • Fara transport
  Hotel Porto Paradiso, Dinevi Resort

  Hotel Porto Paradiso

  Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (22.05 - 19.09.2020)
  • Fara transport

  Despre Dinevi ResortPrezentare si poze Dinevi Resort

  Dinevi Resort

  Dinevi Resort se afla în oraşul Sveti Vlas, în imediata apropiere a staţiunii Sunny Beach şi Nessebar. În oraş vă puteţi bucura de plaje frumoase, restaurante si nenumarate atractii.

  Early Booking Dinevi Resort

  Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Dinevi Resort, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Dinevi ResortBulgaria.

  Ofertele turistice Early Booking Dinevi Resort vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Dinevi Resort pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Dinevi Resort este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Dinevi Resort.

  Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Dinevi Resort au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Dinevi Resort scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

  In general in cazul ofertelor pentru Dinevi Resort cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Dinevi Resort in oferta Early Booking.

  La majoritatea ofertele Early Booking pentru Dinevi Resort sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

  Rezervarea vacantei in Dinevi Resort prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Dinevi Resort si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Dinevi Resort si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

  Early Booking Dinevi Resort Bulgaria vara 2020 - Peste 4 oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Dinevi Burgas cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !