Early Booking Dobriniste, Regiunea Bansko Bulgaria iarna 2020
(6 oferte, 97.7EUR - 382.2EUR)

Afiseaza harta
Aparthotel Ruskovets Thermal Spa Ski Resort, Dobriniste

Aparthotel Ruskovets Thermal Spa Ski Resort

   Scor 9.4 din 2 comentarii

Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Makedonska Kruchma, Dobriniste

Makedonska Kruchma

Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

  • Fara transport
  Horizont Dobrinishte, Dobriniste

  Horizont Dobrinishte

  Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

   • Fara transport
   Guest House Voyno, Dobriniste

   Guest House Voyno

   Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

    • Fara transport
    Bojena, Dobriniste

    Bojena

    Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

     • Fara transport
     Guest Houses Coop Dobrinishte, Dobriniste

     Guest Houses Coop Dobrinishte

     Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

      • Fara transport

      Despre DobrinistePrezentare si poze Dobriniste

      Dobriniste

      Dobriniște este un oraș în Obștina Bansko, Regiunea Blagoevgrad, Bulgaria. Este o cunoscută stațiune balneoclimaterică (17 izvoare cu temperaturi cuprinse între 30 și 43 °C) și de sporturi de iarnă, localizată la 6 km est de Bansko, la poalele munților Pirin, Rila și Rodopi. Localitatea este capătul unei linii de cale ferată cu ecartament îngust ce o leagă de satul Septemvri. Lungimea pârtiilor de ski este de 7 km.

      Early Booking Dobriniste

      Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din DobrinisteBulgaria.

      Ofertele turistice Early Booking Dobriniste iarna 2020 - 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Dobriniste pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Dobriniste este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Dobriniste.

      Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Dobriniste au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Dobriniste scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

      In general in cazul ofertelor pentru Dobriniste cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Dobriniste in oferta Early Booking.

      La majoritatea ofertele Early Booking pentru Dobriniste sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

      Rezervarea vacantei in Dobriniste prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Dobriniste si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Dobriniste si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

      Early Booking Dobriniste Bulgaria iarna 2020 - 2021 - oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Ski Dobriniste Regiunea Bansko. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

      Recomandari turistice pentru Dobriniste

      Partii de Schi

      Bezbog - Govedarnika - Gotce Delchev cabana este cu lungime de 3 600 m; 950 m deplasare, cu altitudine la plecare 2500 m şi altitudine la sosire 1550 m, inclinare 25%.

      Govedarnika - Gotce Delchev cabana (pentru slalom) cu lungimea de 700 m, 150 m deplasare. Altitudine la plecare este 1700 m şi altitudine la sosire 1550 m, inclinare 22%.

      Govedarnika - Gotce Delchev cabana (pentru slalom gigant) cu lungimea de 1500 m, 2010 m deplasare, altitudine la sosire este 1550 m, inclinare 30%.

      Bezbog cabana - Tuzlata - Gotce Delchev (una dintre cele mai lungi parţii din Bulgaria) cu lungimea de 4700- 5600 m, 700 m deplasare, cu altitudine 2250 m şi 1550 m altitudine la sosire, inclinare 22%. Cele doua puncte finale sunt conectate cu telecabine cu capacitate de 500 pers/ora. Prin zona exista o camera depozitare echipamente de schi şi şcoala de schi pentru copii avansaţi sau începatori.