Oferte cazare Dupnita, Muntii Rila Borovets Bulgaria iarna 2019
(4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Hotel Rila, Dupnita

Hotel Rila

Dupnita, Muntii Rila Borovets, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Universal Hotel, Dupnita

Universal Hotel

Dupnita, Muntii Rila Borovets, Bulgaria

  • Fara transport
  Villa Bistrica, Dupnita

  Villa Bistrica

  Dupnita, Muntii Rila Borovets, Bulgaria

   • Fara transport
   "Rila" Hotel Dupnitsa, Dupnita

   "Rila" Hotel Dupnitsa

   Dupnita, Muntii Rila Borovets, Bulgaria

    • Fara transport

    Despre DupnitaPrezentare si poze Dupnita

    Dupnita

    Dupnitsa este un oraş în vestul Bulgariei. Acesta este situat la poalele Muntilor Rila, la aproximativ 65 km sud de capitala Bulgariei, Sofia. Impreuna cu oraşul Kyustendil reprezinta oraşele cu o populaţie mai mare de 20 000 de oameni în provincia Kyustendil.

    Dupnitsa este, de asemenea, menţionată ca "Orasul verde si umbros", datorită locaţiei sale ce-l face destul de umbros în timpul verii şi din cauza abundenţei de arbori în oraş. Unul dintre lucrurile interesante despre Dupnitsa este că adesea este numit "Mica Italie a Bulgariei". Aceasta denumire vine de la faptul că mulţi locuitori au plecat-a lungul anilor pentru a lucra şi a trăi în Italia şi în fiecare vară se întorc în oraşul lor.

    Oferte Dupnita

    Dupnita, Muntii Rila Borovets, Bulgaria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Dupnita sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Dupnita pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Dupnita sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Dupnita oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Dupnita garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Dupnita va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Dupnita, Muntii Rila Borovets, Bulgaria iarna 2019 - 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro