Autocar Kranevo Resort, Varna cu plecare din Cluj Bulgaria vara 2019
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Therma Palace, Kranevo Resort

Hotel Therma Palace  

   Scor 8 din 6 comentarii

Kranevo Resort, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (22.08 - 02.05.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 04.06.2019

Hotel Izvora, Kranevo Resort

Hotel Izvora

Kranevo Resort, Varna, Bulgaria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (01.06 - 08.09.2019)
  • Fara transport
Hotel Palma, Kranevo Resort

Hotel Palma

Kranevo Resort, Varna, Bulgaria

  • Hotel aproape de plaja  
  • Autocar (22.08 - 02.05.2020)
  • Fara transport

Despre Kranevo ResortPrezentare si poze Kranevo Resort

Kranevo Resort

Kranevo este un sat statiune de pe litoral. Marea este puțin adâncă și permite băi în condiții de siguranță pentru copii. Numele satului vine de la cetatea Kraneia.
Kranevo este un sat mic 24 km Nord-Est de Varna. Este cunoscut ca o stațiune pentru copii mici, unde se duc pentru vacanta lor - multe tabere școlare veti putea gasi aici.

Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Cluj in Kranevo Resort, Varna, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Kranevo Resort. Puteti rezerva hotelul preferat din Kranevo Resort cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Kranevo Resort care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Kranevo Resort constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Kranevo Resort, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Cluj Litoral Kranevo Resort (Varna, Bulgaria) vara 2019 - 2020 la cele mai mici preturi cu discount pana la 30%. Peste 55 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!