Vacante Litoral Primorsko, Burgas Bulgaria vara 2017
Filtre: Categorie: Litoral× (53 oferte)

Afiseaza harta
Hotel Kiten Beach, Primorsko

Hotel Kiten Beach  

Primorsko, Burgas, Bulgaria

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 18.01.2017

  Hotel Rilena, Primorsko

  Hotel Rilena

  Primorsko, Burgas, Bulgaria

   • Fara transport
   Hotel Perla Sun Park, Primorsko

   Hotel Perla Sun Park

      Scor 9.3 din 1 comentarii

   Primorsko, Burgas, Bulgaria

    • Fara transport
    Perla Royal, Primorsko

    Perla Royal

    Primorsko, Burgas, Bulgaria

     • Fara transport
     Prestige City Ii, Primorsko

     Prestige City Ii

        Scor 7.5 din 4 comentarii

     Primorsko, Burgas, Bulgaria

      • Fara transport
      Hotel Grand, Primorsko

      Hotel Grand    

         Scor 7.4 din 5 comentarii

      Primorsko, Burgas, Bulgaria

       • Fara transport
       Hotel Kamenec, Primorsko

       Hotel Kamenec

          Scor 6.3 din 1 comentarii

       Primorsko, Burgas, Bulgaria

        • Fara transport

          Ultima rezervare: 03.01.2017

        Sv. Dimitar, Primorsko

        Sv. Dimitar

        Primorsko, Burgas, Bulgaria

         • Fara transport
         Hotel Elmar, Primorsko

         Hotel Elmar

         Primorsko, Burgas, Bulgaria

          • Fara transport
          Hotel Coop, Primorsko

          Hotel Coop

          Primorsko, Burgas, Bulgaria

           • Fara transport
           Hotel Arena, Primorsko

           Hotel Arena

           Primorsko, Burgas, Bulgaria

            • Fara transport
            Hotel Eco Palace, Primorsko

            Hotel Eco Palace

            Primorsko, Burgas, Bulgaria

             • Fara transport
             Hotel Elit, Primorsko

             Hotel Elit

             Primorsko, Burgas, Bulgaria

              • Fara transport

              Despre PrimorskoPrezentare si poze Primorsko

              Primorsko

              Oraşul Primorsko este relativ mică, deoarece are populaţie de aproximativ 2.500 de oameni. 52 km sud de Burgas, oraşul se află pe un promontoriu proeminent între Golful Stamopolo şi plaja Dyavolski, (Devil's) Bay. Oraşul are două plaje, de Nord şi de sud.

              Prima este mai deschisă şi oferă o mare agitata, ceea ce îl face preferata surferilor, în timp ce acesta din urmă este mai mic şi mai calma, şi, prin urmare, preferat de familii. În mod tradiţional, Plaja de Sud devine suprapopulata în timpul sezonului de vârf, o data cu sosirea turiştilor tineri de la plajele din apropiere, infiintandu-se Centrul Internaţional al Tineretului.

              Vacante litoral Primorsko

              Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Primorsko, Burgas, Bulgaria, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Primorsko incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

              Oferta hoteliera pentru Litoral Primorsko este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Primorsko sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Primorsko sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Primorsko, Early Booking litoral Primorsko, Last Minute litoral Primorsko, Programe si Oferte Speciale litoral Primorsko.

              Primorsko este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Primorsko. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Primorsko cu servicii minime pana la resorturi de lux din Primorsko cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Primorsko cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

              Hotelurile din Primorsko dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Primorsko pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Primorsko unde pot gasi liniste si destindere.

              Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Primorsko oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Primorsko ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

              Vacante Litoral Primorsko (Burgas, Bulgaria) vara 2017 - Alege din 52 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive si Demipensiune, cu discount pana la 30% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

              Recomandari turistice pentru Primorsko

              Locuri de interes: cel mai popular loc din apropiere este Raul Ropotamo, faimos pentru padurile de liane ("Longoz"), tipic pentru climatul tropical, situate de-a lungul malurilor sale. Marsh Arkutino, de asemenea, se încadrează în limitele rezervaţiei naturale. Pe langa formatiunile stancoase atractive, de pe malul dreapt al râului, de asemenea, una dintre caracteristicile cele mai mari rezervatii naturale de apă Pelin - o plantă rară şi preţuita - în ţară.

              Cazare: Pe langa o multime de hoteluri mari şi mai mici, companii de odihnă şi cazare privata în oraş, se poate gasi cazare relativ ieftina în centrul de tineret, sau, alternativ, în vecinatate la Iglika, Perla sau campingurile Romantica. Oraşul a crescut foarte mult în ultimii ani şi este în prezent una dintre cele mai populate staţiuni de la Marea Neagră, printre turiştii străini şi bulgari, din cauza preţurilor sale relativ moderate şi o infrastructură bună.

              Catering: restaurante mici şi tarabe cu băuturi răcoritoare pot fi găsite la fiecare colţ, numărul lor fiind deosebit de mare în jos pe strada principală a oraşului. În ultimii ani, antreprenoriatul a dat naştere la zeci de hoteluri de o calitate medie si inalta, care, în cele mai multe cazuri, gasim restaurante frumoase şi mehanas, de asemenea.

              Transport: linii de autobuz fac legatura orasului Primorsko cu Burgas şi Sozopol. Similar cu alte statiuni de-a lungul coastei, se poate baza pe autobuze private Alsop, microbuze şi taxiuri pentru distanţe mai mici. Există, de asemenea, pntru un drum mai mic "trenuletul" pentru turisti, care se deplasează între Primorsko si oraşul din apropiere Kiten.