Last Minute Litoral Riviera Beach, Varna Bulgaria vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (3 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Riviera Beach, Riviera Beach

Hotel Riviera Beach    

   Scor 8 din 25 comentarii

Riviera Beach, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Autocar (30.12 - 15.09.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 12.10.2019

Hotel Lotos, Riviera Beach

Hotel Lotos  

   Scor 9 din 5 comentarii

Riviera Beach, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Autocar (30.12 - 15.09.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 05.08.2019

Hotel Imperial Riviera Holiday Club , Riviera Beach

Hotel Imperial Riviera Holiday Club

Riviera Beach, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Autocar (30.12 - 15.09.2020)
  • Fara transport

Despre Riviera BeachPrezentare si poze Riviera Beach

Riviera Beach

Statiunea Riviera - Riviera holiday club este situata la 17 km nord-est de Varna, pe drumul rutier international E-87, şi la 27 km de aeroportul din Varna. Este foarte aproape de statiunea Nisipurile de Aur, ambele statiuni aflandu-se la numai cateva minute de mers una de cealalta. Clubul de vacanta Riviera este compus din cateva hoteluri amplasate pe plaja intr-un parc linistit si racoros.

Are in componenta doar cateva hoteluri moderne situate toate la cativa metri de plaja si care au piscine, locuri de joaca pentru copii, baze de tratament, restaurante, sali de conferinte.

Last Minute Litoral Riviera Beach

Direct Booking

Last Minute Litoral Riviera Beach Bulgaria vara 2020. Peste 4 Oferte Last Minute Litoral Riviera Beach Varna cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Riviera Beach

Riviera este locul ideal pentru turismul de familie care oferă atmosferă liniştită, relaxare şi confort. Riviera este un renumita ca centru exclusiv de turism de afaceri, care oferă mediu excelent de întâlniri de afaceri şi se bucură de o serie de tipuri de suport tehnic şi facilităţi în cameră.

Riviera reprezinta o combinatie excelenta intre clima blanda si tratamentele balneo foarte moderne. Ofera excelente facilitati pentru practicarea sporturilor de apa, conditii de lux, si alte nenumarate distractii. Riviera este o adevarata oaza de liniste amplasata langa o statiune tumultoasa precum Nisipurile de Aur.

Riviera club de vacanţă şi staţiunea Nisipurile de Aur se contopesc în reciproc, astfel încât Riviera este o oaza de liniste în zona staţiunii ocupata de Nisipurile de Aur.
În timpul lunilor de vară plajele din Riviera au foarte putini oameni, în timp ce cele vecinul de Nisipurile de Aur sunt pline de oameni.