Vacante Litoral Veliko Tarnovo Bulgaria vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Guest House Kashtata, ELENA

Guest House Kashtata

ELENA, Veliko Tarnovo, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (30.12 - 04.10.2022)
  • Fara transport
Complex Ristanite, ELENA

Complex Ristanite

ELENA, Veliko Tarnovo, Bulgaria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (30.12 - 04.10.2022)
  • Fara transport

Despre Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo este situat la 210 m deasupra nivelului marii, de-a lungul dealurilor istorice Sveta Gora, Tsarevets si Trapezitsa. Astazi, Veliko Turnovo este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei.

Orasul este centrul unuia din cele 28 de districte administrative ale tarii. Districtul Veliko Turnovo are o suprafata de 4662 km patrati si include 10 municipalitati cu 14 orase si 322 sate. Populatia este de aproximativ 295 000 locuitori.

Vacante litoral Veliko Tarnovo

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Veliko Tarnovo, Bulgaria, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Veliko Tarnovo incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Veliko Tarnovo este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Veliko Tarnovo sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Veliko Tarnovo sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Veliko Tarnovo, Early Booking litoral Veliko Tarnovo, Last Minute litoral Veliko Tarnovo, Programe si Oferte Speciale litoral Veliko Tarnovo.

Bulgaria este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Veliko Tarnovo. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Veliko Tarnovo cu servicii minime pana la resorturi de lux din Veliko Tarnovo cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Veliko Tarnovo cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Veliko Tarnovo dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Veliko Tarnovo pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Veliko Tarnovo unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Veliko Tarnovo oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Veliko Tarnovo ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Veliko Tarnovo Bulgaria vara 2022 - Alege din 2 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Veliko Tarnovo

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Veliko Tarnovo?

GUEST HOUSE KASHTATA, Complex Ristanite sunt cele mai populare hoteluri din Veliko Tarnovo

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Veliko Tarnovo?

Complex Ristanite sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Veliko Tarnovo.

  Cititi articolele despre Veliko Tarnovo, Bulgaria de pe Blog-ul directbooking.ro

Veliko Tarnovo

12.10.2014 Bulgaria

Pentru cei care nu au aflat încă, locuitorii Bucureștiului au mai aproape decât și-au imaginat o oază de vestigii medievale, la nici două ore de mers cu mașina de capitală. Astfel, mergând spre Giurgiu și traversând granița cu Bulgaria, dincolo de Russe veți ajunge în capitala medievală a Bulgariei : Veliko Tarnovo.