Sejururi Autocar Litoral Veliko Tarnovo Bulgaria vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Guest House Kashtata, ELENA

Guest House Kashtata

ELENA, Veliko Tarnovo, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (30.12 - 20.09.2024)
  • Fara transport
Kostadinovi Kashti Complex, ELENA

Kostadinovi Kashti Complex

ELENA, Veliko Tarnovo, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (30.12 - 20.09.2024)
  • Fara transport

Despre Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo este situat la 210 m deasupra nivelului marii, de-a lungul dealurilor istorice Sveta Gora, Tsarevets si Trapezitsa. Astazi, Veliko Turnovo este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei.

Orasul este centrul unuia din cele 28 de districte administrative ale tarii. Districtul Veliko Turnovo are o suprafata de 4662 km patrati si include 10 municipalitati cu 14 orase si 322 sate. Populatia este de aproximativ 295 000 locuitori.

Sejur Autocar Litoral Veliko Tarnovo

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Veliko Tarnovo, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Veliko Tarnovo. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Veliko Tarnovo cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Veliko Tarnovo care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Litoral Veliko Tarnovo constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Litoral Veliko Tarnovo, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Litoral Veliko Tarnovo Bulgaria iarna 2023 - 2024 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Veliko Tarnovo - Peste 2 oferte cu plecari din Bucuresti. Rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Veliko Tarnovo

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Veliko Tarnovo?

GUEST HOUSE KASHTATA, Kostadinovi Kashti Complex sunt cele mai populare hoteluri din Veliko Tarnovo

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Veliko Tarnovo?

Kostadinovi Kashti Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Veliko Tarnovo.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Veliko Tarnovo?

Kostadinovi Kashti Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Veliko Tarnovo.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Veliko Tarnovo?

Kostadinovi Kashti Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Veliko Tarnovo.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Veliko Tarnovo?

Kostadinovi Kashti Complex sunt hoteluri din Veliko Tarnovo ce au acces gratuit la internet

  Cititi articolele despre Veliko Tarnovo, Bulgaria de pe Blog-ul directbooking.ro

Veliko Tarnovo

12.10.2014 Bulgaria

Pentru cei care nu au aflat încă, locuitorii Bucureștiului au mai aproape decât și-au imaginat o oază de vestigii medievale, la nici două ore de mers cu mașina de capitală. Astfel, mergând spre Giurgiu și traversând granița cu Bulgaria, dincolo de Russe veți ajunge în capitala medievală a Bulgariei : Veliko Tarnovo.