Munte Apriltsi, Loveci Bulgaria iarna 2021
Filtre: Categorie: Munte× (5 oferte, 97EUR - 476.2EUR)
Hotel Center, Apriltsi

Hotel Center

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Par Avion, Apriltsi

Hotel Par Avion

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Villa Eta, Apriltsi

Villa Eta

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

  • Fara transport

  Despre ApriltsiPrezentare si poze Apriltsi

  Apriltsi

  Apriltsi este un oraş mic în provincia Lovech, in zona de centru-nord a Bulgariei, situat în apropiere de zona cea mai inalta a Muntilor Stara Planina. Este centrul administrativ al municipalitatii Apriltsi. Orasul are o populatie ce depaseste cu putin 3000 locuitori.

  Datorită localizarii sale într-o vale de la poalele Varfului Botev din Munţii Balcani, Apriltsi este o statiune turistica noua în curs de dezvoltare. Pe langa Varful Botev, in zona statiunii se mai gasesc si alte 2 varfuri notabile: Triglav şi Maragidik.

  Oraşul a fost fondat prin unificarea a patru sate mari de munte: Novo Selo, Zla Reka, Vidima şi Ostrets, care astăzi reprezinta cartiere ale oraşului.

  Intrebari frecvente despre Apriltsi

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Apriltsi?

  Hotel Par Avion, Hotel Center, Karamanovite Houses, Villa Eta, Family Hotel Balkana sunt cele mai populare hoteluri din Apriltsi

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Apriltsi?

  Hotel Par Avion, Hotel Center sunt cele mai apreciate hoteluri din Apriltsi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Apriltsi.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Apriltsi?

  Hotel Par Avion sunt cele mai apreciate hoteluri din Apriltsi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Apriltsi.