Early Booking Regiunea Bansko Bulgaria iarna 2023
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 123.2EUR - 158.8EUR)

Afiseaza harta
Hotel Mpm Guinness, Bansko

Hotel Mpm Guinness    

   Scor 9 din 45 comentarii

Bansko, Regiunea Bansko, Bulgaria

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Avion (27.12 - 04.01.2024)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 02.03.2023

Hotel Mpm Sport , Bansko

Hotel Mpm Sport   

   Scor 8.3 din 28 comentarii

Bansko, Regiunea Bansko, Bulgaria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 15.02.2023

Parklands Hotel, Bansko

Parklands Hotel  

Bansko, Regiunea Bansko, Bulgaria

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 09.02.2023

Despre Regiunea Bansko

Regiunea Bansko

Bansko este cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, bucurandu-se de cel mai bun centru de ski din Europa centrala si de Est.

Orasul Bansko este situat in apropierea raului Glazane (afluentul raului Mesta), in partea nord-estica a piciorului Pirin, chiar sub cea mai inalta si mai frumoasa parte a muntelui. Numele orasului vine de la vechiul cuvant bulgaresc “ban” care inseamna “stapan”. Este situat la 160 km de capitala Sofia si la numai 6 km de Razlog. Gratie facilitatilor excelente pentru ski combinate cu arhitectura unica a orasului, Bansko s-a transformat intr-una dintre destinatiile favorite pentru ski si snowboard.

Black Friday Regiunea Bansko

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Regiunea Bansko, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Regiunea Bansko.

Ofertele turistice Early Booking Regiunea Bansko 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Regiunea Bansko pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Regiunea Bansko este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Regiunea Bansko.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Regiunea Bansko au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Regiunea Bansko scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Regiunea Bansko cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Regiunea Bansko in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Regiunea Bansko sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Regiunea Bansko prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Regiunea Bansko si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Regiunea Bansko si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Regiunea Bansko Bulgaria 2023 - Peste 4 oferte Inscrieri timpurii Balneo Bansko cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Regiunea Bansko

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Regiunea Bansko?

SPA Resort St. Ivan Rilski, Hotel Casa Karina, Murite Park Hotel, Hotel St. George Ski Holidays, Hotel MPM Guinness sunt cele mai populare hoteluri din Regiunea Bansko

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Regiunea Bansko?

Hotel Casa Karina, Murite Park Hotel, Hotel St. George Ski Holidays, Hotel MPM Guinness, Hotel Saint George Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Bansko ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Regiunea Bansko.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Regiunea Bansko?

SPA Resort St. Ivan Rilski, Hotel Casa Karina, Murite Park Hotel, Hotel St. George Ski Holidays, Hotel MPM Guinness sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Bansko ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Regiunea Bansko.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Regiunea Bansko?

Grand Hotel Bansko, Hotel Evelina Palace, Hotel Trinity Residence , Belvedere Holiday Club, Platinum Hotel Casino sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Bansko ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Regiunea Bansko.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Regiunea Bansko?

Murite Park Hotel, Hotel St. George Ski Holidays, Grand Hotel Bansko, Hotel Bansko Spa And Holidays, Regnum Bansko Ski Hotel SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Bansko cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Regiunea Bansko.

  Cititi articolele despre Regiunea Bansko, Bulgaria de pe Blog-ul directbooking.ro

Ski la Bansko

18.02.2015 Bulgaria

Stațiunea Bansko se situează la poalele munților Pirin din Bulgaria, în partea de nord-est a lanțului muntos. Pârtiile sunt acoperite de zăpadă din decembrie până în aprilie, ceea ce face ca stațiunea să fie căutată de turiști pe parcursul întregii perioade. Micul oraș de munte este situat de doar 160 km de capitala Bulgariei, Sofia, deservită de aeroport, ceea ce faciliteaza și accesul cu avionul la destinație, pentru cei care doresc să evite orele petrecute în mașină.