Autocar Regiunea Sofia Bulgaria 2021
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Sveta Sofia, Sofia

Sveta Sofia

Sofia, Regiunea Sofia, Bulgaria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (17.04 - 27.09.2021)
  • Fara transport

Despre Regiunea Sofia

Regiunea Sofia

Cu puţin sub un milion de locuitori, Sofia este oraşul cu mai multe faţete din vestul Bulgariei. În afara monumentelor istorice şi a locurilor romantice cu cafenele primitoare, oferă bulevarde animate şi, nu în ultimul rând somptuozităţi arhitectonice de pe vremea regimului comunist. Sofia a fost, încă din vremurile trecute, un punct nodal pe drumurile comercianţilor europeni, iar această poziţie şi-a păstrat-o şi în prezent.

Sejururi Autocar Regiunea Sofia

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Regiunea Sofia, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Regiunea Sofia. Puteti rezerva hotelul preferat din Regiunea Sofia cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Regiunea Sofia care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Regiunea Sofia constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Regiunea Sofia, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Odihna Si Relaxare Regiunea Sofia Bulgaria 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Regiunea Sofia

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Regiunea Sofia?

Sveta Sofia sunt cele mai populare hoteluri din Regiunea Sofia

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Regiunea Sofia?

Sveta Sofia sunt cele mai apreciate hoteluri din Regiunea Sofia ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Regiunea Sofia.