Revelion Arbanasi, Veliko Tarnovo Bulgaria iarna 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 309.5EUR - 309.5EUR)

Afiseaza harta
Izvora Complex, Arbanasi

Izvora Complex  

   Scor 8 din 6 comentarii

Arbanasi, Veliko Tarnovo, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 20.08.2021

Despre ArbanasiPrezentare si poze Arbanasi

Arbanasi

Satul Arbanasi este unul din cele mai vechi sate pitoresti din tara. Este situat pe un platou de piatra cu acelasi nume, doar la 4 km Nord-Est de or. Veliko Tarnovo. Cu o monumentala si unica arhitectura renascentista din sec. XVI- XVII a caselor si bisericilor, cu o bogatie deosebita a naturii, Arbanasi este realmente un paradis pentru turisti.

Recomandari turistice pentru Arbanasi

Ce puteti face in Arbanassi: shopping in Veliko Tarnovo (la 4 km distanta), Aici gasiti un numar impresionant de magazine cu haine de firma; mergeti la discoteca in Veliko Tarnovo. Veti gasi multiple locatii de divertisment unde sa petreceti toata noaptea; mergeti la sauna, masaj, tenis sau echitatie. Majoritatea complexelor din Arbanassi contin sau ofera astfel de servicii; cumparati antichitati. In cele cateva magazine de antichitati din Arbanassi, veti gasi icoane vechi (din secolul al 18-lea); vizitati nenumaratele biserici si manastiri din Arbanassi si imprejurimi. Dintre acestea se remarca Biserica Nasterii Mantuitorului, cladita undeva la inceputul secolului al 17-lea.

Intrebari frecvente despre Arbanasi

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Arbanasi?

Izvora Complex sunt cele mai populare hoteluri din Arbanasi

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Arbanasi?

Izvora Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Arbanasi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Arbanasi.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Arbanasi?

Izvora Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Arbanasi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Arbanasi.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Arbanasi?

Izvora Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Arbanasi ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Arbanasi.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Arbanasi?

Izvora Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Arbanasi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Arbanasi.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Arbanasi?

Izvora Complex sunt hoteluri din Arbanasi ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Arbanasi.