Revelion Dobriniste, Regiunea Bansko Bulgaria iarna 2021
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Ruskovets Thermal Spa Ski Resort, Dobriniste

Ruskovets Thermal Spa Ski Resort

   Scor 9.4 din 2 comentarii

Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre DobrinistePrezentare si poze Dobriniste

Dobriniste

Dobriniște este un oraș în Obștina Bansko, Regiunea Blagoevgrad, Bulgaria. Este o cunoscută stațiune balneoclimaterică (17 izvoare cu temperaturi cuprinse între 30 și 43 °C) și de sporturi de iarnă, localizată la 6 km est de Bansko, la poalele munților Pirin, Rila și Rodopi. Localitatea este capătul unei linii de cale ferată cu ecartament îngust ce o leagă de satul Septemvri. Lungimea pârtiilor de ski este de 7 km.

Recomandari turistice pentru Dobriniste

Partii de Schi

Bezbog - Govedarnika - Gotce Delchev cabana este cu lungime de 3 600 m; 950 m deplasare, cu altitudine la plecare 2500 m şi altitudine la sosire 1550 m, inclinare 25%.

Govedarnika - Gotce Delchev cabana (pentru slalom) cu lungimea de 700 m, 150 m deplasare. Altitudine la plecare este 1700 m şi altitudine la sosire 1550 m, inclinare 22%.

Govedarnika - Gotce Delchev cabana (pentru slalom gigant) cu lungimea de 1500 m, 2010 m deplasare, altitudine la sosire este 1550 m, inclinare 30%.

Bezbog cabana - Tuzlata - Gotce Delchev (una dintre cele mai lungi parţii din Bulgaria) cu lungimea de 4700- 5600 m, 700 m deplasare, cu altitudine 2250 m şi 1550 m altitudine la sosire, inclinare 22%. Cele doua puncte finale sunt conectate cu telecabine cu capacitate de 500 pers/ora. Prin zona exista o camera depozitare echipamente de schi şi şcoala de schi pentru copii avansaţi sau începatori.

Intrebari frecvente despre Dobriniste

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dobriniste?

Ruskovets Thermal SPA Ski Resort, Guest House Voyno, Bojena, Horizont Dobrinishte, Guest Houses Coop Dobrinishte sunt cele mai populare hoteluri din Dobriniste

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dobriniste?

Ruskovets Thermal SPA Ski Resort, Makedonska Kruchma sunt cele mai apreciate hoteluri din Dobriniste ce au restaurant propriu

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Dobriniste?

Horizont Dobrinishte sunt cele mai apreciate hoteluri din Dobriniste ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Dobriniste?

Ruskovets Thermal SPA Ski Resort sunt cele mai apreciate hoteluri din Dobriniste cu loc de joaca pentru copii