Revelion Kargeali, Pamporovo Bulgaria iarna 2023
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 266EUR - 266EUR)
Hotel Ustra, Kargeali

Hotel Ustra

Kargeali, Pamporovo, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre KargealiPrezentare si poze Kargeali

Kargeali

Kargeali se afla in mijlocul muntilor Rhodopi de est, de-a lungul malurilor raului Arda. Pe teritoriul acestui oras s-au gasit marturii ale asezarilor umane vechi de 6000 de ani, precum si dovezi ale locuitorilor traci, romani, bizantini, otomani si bulgari. Dupa eliberarea orasului de conducerea otomana in 1912, Kargeali a devenit "depozitul de tutun" al muntilor Rhodopi.

Locurile de interes cuprind complexul de manastiri Uspenie Bogorodichno. Acesta reprezinta un centru crestin unic, cu scoli religioase intemeiate de catre Boyan Saraev. Frescile si picturile murale din manastire sunt deosebit de frumoase.

Recomandari turistice pentru Kargeali

Există multe restaurante în aer liber, oferind o varietate de băuturi şi cocktail-uri pe timp de vară pe baraj. Este un loc popular printre fanii de sporturi de apă şi de pescuit. Oraşul are două teatre dramatice "Dimitar Dimov" şi "Kadrie Lyatifova", un teatru de păpuşi şi un muzeu de istorie, precum şi o galerie de artă.

La mumai 18 km departe de Kargeali, se poate vedea oraşul Sfânt al tracilor, numit "Perperikon" - un monument istoric unic, care nu are egal în istoria europeană. Cercetările arheologice au dovedit nu numai faptul că Perperikon este monumentul cel mai mare megalit, dar, de asemenea, faptul că activitatea umană pe aceste meleaguri datează din 4000 i. Hr.

Intrebari frecvente despre Kargeali

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Kargeali?

Hotel Ustra sunt cele mai populare hoteluri din Kargeali

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Kargeali?

Hotel Ustra sunt cele mai apreciate hoteluri din Kargeali ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Kargeali.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Kargeali?

Hotel Ustra sunt cele mai apreciate hoteluri din Kargeali ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Kargeali.