Revelion Orasul Varna, Varna Bulgaria vara 2023
Filtre: Categorie: Revelion× (3 oferte, 105EUR - 589.8EUR)

Afiseaza harta
Interhotel Cherno More, Orasul Varna

Interhotel Cherno More

   Scor 9.9 din 2 comentarii

Orasul Varna, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (30.12 - 02.01.2023)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.08.2022

Hotel Aqua, Orasul Varna

Hotel Aqua

   Scor 9.9 din 3 comentarii

Orasul Varna, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (30.12 - 02.01.2023)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 09.09.2022

Hotel Grand London Ex. Musala Palace, Orasul Varna

Hotel Grand London Ex. Musala Palace

Orasul Varna, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Autocar (30.12 - 02.01.2023)
  • Fara transport

Despre Orasul VarnaPrezentare si poze Orasul Varna

Orasul Varna

Varna este un oraş în estul Bulgariei, situat pe coasta de vest a Mării Negre. Este un important port maritim şi staţiune balneară.
Varna se mai numeşte şi capitala maritimă a Bulgariei, deoarece este cel mai mare oraş bulgar de coastă. Varna a fost de asemenea pentru mult timp baza Marinei Bulgare. În prezent, aici se află un Muzeu Naval, cu o navă-muzeu (vasul torpilor Draski).

În secolul VI î.Hr. în acest loc, coloniştii greci au fondat polisul Odessos. În 1444, regele Ladislau al III-lea al Poloniei a fost înfrânt împreună cu armata sa de cruciaţi de către turci, în Bătălia de la Varna.

Recomandari turistice pentru Orasul Varna

Este bine să începeţi plimbarea prin Varna şi vizitarea monumentelor cu Piaţa Independenţei, unde se află şi Teatrul de Operă. Apoi mergeţi la ruinele zidurilor cetăţii din epoca Romei antice şi la Turnul Rotund. Nu uitaţi să intraţi în Catedrala Adormirii Maicii Domnului cu popasul următor în grădina publică a Varnei. În continuare, aţi face bine să rătăciţi pur şi simplu prin cartierele locuite, străzile cărora se pitesc printre castani şi platani, după care mergeţi spre portul oraşului.

La Varna vă puteţi odihni în orice anotimp al anului. Chiar şi în timpul sezonului mort vă puteți reface puterile la centrele balneo-terapeutice din oraş. Totodată veţi putea să vizitaţi locurile pline de istorie într-o atmosferă mult mai calmă şi plăcută.

Oraşul este gazda multor evenimente internaţionale precum festivalul muzical internaţional Varnensco liato, festivalele de film Libovta e ludost (Dragostea e nebunie) si Zlatnata roza (Trandafirul de aur).

Intrebari frecvente despre Orasul Varna

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Varna?

Interhotel Cherno More, Hotel Aqua, Hotel Grand London ex. Musala Palace sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Varna

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Varna?

Interhotel Cherno More, Hotel Aqua, Hotel Grand London ex. Musala Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Varna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Varna.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Orasul Varna?

Hotel Aqua sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Varna ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Orasul Varna.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Orasul Varna?

Interhotel Cherno More, Hotel Grand London ex. Musala Palace sunt hoteluri din Orasul Varna ce au acces gratuit la internet