Revelion Veliko Tarnovo Bulgaria 2022
Filtre: Categorie: Revelion× (1 oferte, 305.4EUR - 305.4EUR)

Afiseaza harta
Izvora Complex, Arbanasi

Izvora Complex  

   Scor 8 din 6 comentarii

Arbanasi, Veliko Tarnovo, Bulgaria

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 20.08.2021

Despre Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo este situat la 210 m deasupra nivelului marii, de-a lungul dealurilor istorice Sveta Gora, Tsarevets si Trapezitsa. Astazi, Veliko Turnovo este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei.

Orasul este centrul unuia din cele 28 de districte administrative ale tarii. Districtul Veliko Turnovo are o suprafata de 4662 km patrati si include 10 municipalitati cu 14 orase si 322 sate. Populatia este de aproximativ 295 000 locuitori.

Intrebari frecvente despre Veliko Tarnovo

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Veliko Tarnovo?

Izvora Complex sunt cele mai populare hoteluri din Veliko Tarnovo

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Veliko Tarnovo?

Izvora Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Veliko Tarnovo.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Veliko Tarnovo?

Izvora Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Veliko Tarnovo.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Veliko Tarnovo?

Izvora Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Veliko Tarnovo.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Veliko Tarnovo?

Izvora Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Veliko Tarnovo.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Veliko Tarnovo?

Izvora Complex sunt hoteluri din Veliko Tarnovo ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Veliko Tarnovo.

  Cititi articolele despre Veliko Tarnovo, Bulgaria de pe Blog-ul directbooking.ro

Veliko Tarnovo

12.10.2014 Bulgaria

Pentru cei care nu au aflat încă, locuitorii Bucureștiului au mai aproape decât și-au imaginat o oază de vestigii medievale, la nici două ore de mers cu mașina de capitală. Astfel, mergând spre Giurgiu și traversând granița cu Bulgaria, dincolo de Russe veți ajunge în capitala medievală a Bulgariei : Veliko Tarnovo.