Ski Apriltsi, Loveci Bulgaria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (11 oferte, 97EUR - 476.2EUR)
Hotel Center, Apriltsi

Hotel Center

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Par Avion, Apriltsi

Hotel Par Avion

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Aparthotel Vidima, Apriltsi

Aparthotel Vidima

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel 1876, Apriltsi

Hotel 1876

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

  • Fara transport
  Hotel Balkana, Apriltsi

  Hotel Balkana

  Apriltsi, Loveci, Bulgaria

   • Fara transport
   Tihiat Kat, Apriltsi

   Tihiat Kat

   Apriltsi, Loveci, Bulgaria

    • Fara transport
    Vila Verbena, Apriltsi

    Vila Verbena

    Apriltsi, Loveci, Bulgaria

     • Fara transport
     Villa Eta, Apriltsi

     Villa Eta

     Apriltsi, Loveci, Bulgaria

      • Fara transport

      Despre ApriltsiPrezentare si poze Apriltsi

      Apriltsi

      Apriltsi este un oraş mic în provincia Lovech, in zona de centru-nord a Bulgariei, situat în apropiere de zona cea mai inalta a Muntilor Stara Planina. Este centrul administrativ al municipalitatii Apriltsi. Orasul are o populatie ce depaseste cu putin 3000 locuitori.

      Datorită localizarii sale într-o vale de la poalele Varfului Botev din Munţii Balcani, Apriltsi este o statiune turistica noua în curs de dezvoltare. Pe langa Varful Botev, in zona statiunii se mai gasesc si alte 2 varfuri notabile: Triglav şi Maragidik.

      Oraşul a fost fondat prin unificarea a patru sate mari de munte: Novo Selo, Zla Reka, Vidima şi Ostrets, care astăzi reprezinta cartiere ale oraşului.

      Vacante ski Apriltsi

      Apriltsi reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

      Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

      Conditiile de zapada sunt excelente in Apriltsi oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

      Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Apriltsi va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

      Oferte Ski Apriltsi (Loveci, Bulgaria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 11 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

      Intrebari frecvente despre Apriltsi

      Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Apriltsi?

      Aparthotel Vidima, Hotel Par Avion, Hotel Center, Villa Eta, Family Hotel Balkana sunt cele mai populare hoteluri din Apriltsi

      Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Apriltsi?

      Hotel Center, Hotel Par Avion sunt cele mai apreciate hoteluri din Apriltsi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Apriltsi.

      Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Apriltsi?

      Hotel Par Avion sunt cele mai apreciate hoteluri din Apriltsi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Apriltsi.

      Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Apriltsi?

      Aparthotel Vidima sunt cele mai apreciate hoteluri din Apriltsi cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Apriltsi.