Ski Apriltsi, Loveci Bulgaria iarna 2024
Filtre: Categorie: Ski× (22 oferte, 105EUR - 118.7EUR)
Hotel Par Avion, Apriltsi

Hotel Par Avion

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Center, Apriltsi

Hotel Center

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Apriltsi, Apriltsi

Apriltsi

Apriltsi, Loveci, Bulgaria

  • Fara transport
  Velena, Apriltsi

  Velena

  Apriltsi, Loveci, Bulgaria

   • Fara transport

   Despre ApriltsiPrezentare si poze Apriltsi

   Apriltsi

   Apriltsi este un oraş mic în provincia Lovech, in zona de centru-nord a Bulgariei, situat în apropiere de zona cea mai inalta a Muntilor Stara Planina. Este centrul administrativ al municipalitatii Apriltsi. Orasul are o populatie ce depaseste cu putin 3000 locuitori.

   Datorită localizarii sale într-o vale de la poalele Varfului Botev din Munţii Balcani, Apriltsi este o statiune turistica noua în curs de dezvoltare. Pe langa Varful Botev, in zona statiunii se mai gasesc si alte 2 varfuri notabile: Triglav şi Maragidik.

   Oraşul a fost fondat prin unificarea a patru sate mari de munte: Novo Selo, Zla Reka, Vidima şi Ostrets, care astăzi reprezinta cartiere ale oraşului.

   Vacante ski Apriltsi

   Apriltsi reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Apriltsi oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Apriltsi va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Apriltsi (Loveci, Bulgaria) iarna 2024 - 2025 - Alege din 18 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Apriltsi

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Apriltsi?

   Hotel Par Avion, Hotel Center, Karamanovite Houses, Family Hotel Balkana, Velena sunt cele mai populare hoteluri din Apriltsi

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Apriltsi?

   Hotel Center, Hotel Par Avion, Apriltsi, Family Hotel Balkana sunt cele mai apreciate hoteluri din Apriltsi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Apriltsi.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Apriltsi?

   Hotel Par Avion sunt cele mai apreciate hoteluri din Apriltsi ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Apriltsi.