Ski Bania, Muntii Pirin Bulgaria iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre BaniaPrezentare si poze Bania

Bania

Satul Banya se află la 4 km est de orasul Razlog si la aproximativ aceeaşi distanţă la nord de popularul centru de schi si statiune montană Bansko. Cele trei aşezări la poalele muntilor Pirin formeaza un fel de triunghi echilateral, care devine treptat un mare complex turistic si de schi.

Satul este bogat în ape minerale cu temperaturi cuprinse între 37 şi 57 de grade Celsius care sunt folosite în scopuri de spa, de agrement dar şi industriale. De la marginimile satului Banya pana la instalaţiile de schi Bansko, apele sale minerale şi potenţialul turistic relativ subexploatat au atras multi investitori bulgari şi străini în ultimii ani.

Vacante ski Bania

Bania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Bania oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bania va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Bania (Muntii Pirin, Bulgaria) iarna 2019 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Bania

În sat există numeroase izvoare minerale si termale. Dovada vie a condiţiilor de vindecare ale apei minerale unice din Banya este Baia antica Roamana construita în sat inca de pe vremea imperiului Roman.