Ski Pazardzhik Bulgaria iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (4 oferte, 136.9EUR - 644EUR)
Hotel Kamengrad Hotel And Spa , Panagyurishte

Hotel Kamengrad Hotel And Spa

Panagyurishte, Pazardzhik, Bulgaria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Court Inn, Panagyurishte

Court Inn

Panagyurishte, Pazardzhik, Bulgaria

  • Fara transport
  Balneo Hotel Roza, Panagyurishte

  Balneo Hotel Roza

  Panagyurishte, Pazardzhik, Bulgaria

   • Fara transport
   Djudjeva Kyshta Hotel, Panagyurishte

   Djudjeva Kyshta Hotel

   Panagyurishte, Pazardzhik, Bulgaria

    • Fara transport

    Despre Pazardzhik

    Pazardzhik

    Pazargik este situat la 205 metri deasupra nivelului marii, de-a lungul malurilor raului Maritsa. Este situat la 114 km sud-est de Sofia si 36 km vest de Plovdiv, 20 km nord de Pestera si 43 km sud de Panaghiuriste. Orasul este centrul regional al municipiului si districtului cu acelasi nume.

    Vacante ski Pazardzhik

    Pazardzhik, Bulgaria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din regiunea Pazardzhik sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Bulgaria si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Pazardzhik pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Pazardzhik sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Pazardzhik oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Pazardzhik garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Pazardzhik va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Pazardzhik Bulgaria iarna 2021 - 2022 - Alege din 4 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Intrebari frecvente despre Pazardzhik

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Pazardzhik?

    Hotel KAMENGRAD HOTEL AND SPA , Djudjeva Kyshta Hotel, BALNEO HOTEL ROZA, Court Inn sunt cele mai populare hoteluri din Pazardzhik

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Pazardzhik?

    Hotel KAMENGRAD HOTEL AND SPA , Court Inn, BALNEO HOTEL ROZA sunt cele mai apreciate hoteluri din Pazardzhik ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Pazardzhik.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Pazardzhik?

    Hotel KAMENGRAD HOTEL AND SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Pazardzhik ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Pazardzhik.

    Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Pazardzhik?

    Hotel KAMENGRAD HOTEL AND SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Pazardzhik ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Pazardzhik.

    Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Pazardzhik?

    Hotel KAMENGRAD HOTEL AND SPA sunt hoteluri din Pazardzhik ce au acces gratuit la internet