Black Friday Sunny Day, Varna Bulgaria vara 2023
(4 oferte, 201EUR - 252EUR)

Afiseaza harta
Hotel Palace Sunny Day, Sunny Day

Hotel Palace Sunny Day    

   Scor 9 din 30 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (22.04 - 16.09.2023)
 • Avion (16.06 - 29.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.11.2022

Hotel Veronica, Sunny Day

Hotel Veronica  

   Scor 8.8 din 2 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (30.12 - 19.09.2023)
 • Fara transport
Hotel Mirage, Sunny Day

Hotel Mirage  

   Scor 7.4 din 2 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (30.12 - 19.09.2023)
 • Fara transport
 Hotel Marina Sunny Day, Sunny Day

Hotel Marina Sunny Day    

   Scor 8.5 din 33 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Autocar (22.04 - 16.09.2023)
 • Avion (16.06 - 29.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 02.09.2022

Despre Sunny DayPrezentare si poze Sunny Day

Sunny Day

Aflata la 10 km Nord Est de Varna – capitala de vara a Bulgariei – si la 8 km de Nisipurile de Aur – statiunea Sunny Day se afla in imediata apropiere a primei statiuni de pe coasta bulgara a Marii Negre – St. Constantin & Elena.

Este o statiune cu circuit inchis, in care turistii se simt excelent. Lipsa traficului auto asigura acestora linistea necesara. Toate hotelurile sunt amplasate pe plaja. Aceasta are 1 km lungime iar latime de la 20 m pana la 80 m.

Este o statiune preferata de familii dar si de catre turistii ce doresc o vacanta linistita, pentru a-si incarca bateriile.

Black Friday Sunny Day

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Sunny Day, Varna, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Sunny DayBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Sunny Day vara 2023 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Sunny Day pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Sunny Day este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Sunny Day.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Sunny Day au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Sunny Day scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Sunny Day cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Sunny Day in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Sunny Day sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Sunny Day prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Sunny Day si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Sunny Day si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Sunny Day Bulgaria vara 2023 - oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Sunny Day Varna cu discount pana la 30%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Sunny Day

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sunny Day?

Hotel PALACE Sunny Day sunt cele mai populare hoteluri din Sunny Day

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sunny Day?

Hotel PALACE Sunny Day sunt cele mai apreciate hoteluri din Sunny Day ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sunny Day.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sunny Day?

Hotel PALACE Sunny Day sunt cele mai apreciate hoteluri din Sunny Day ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sunny Day.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Sunny Day?

Hotel PALACE Sunny Day sunt cele mai apreciate hoteluri din Sunny Day ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Sunny Day.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sunny Day?

Hotel PALACE Sunny Day sunt cele mai apreciate hoteluri din Sunny Day cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sunny Day.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Sunny Day?

Hotel PALACE Sunny Day sunt hoteluri din Sunny Day ce au acces gratuit la internet