Autocar Veliko Tarnovo Bulgaria 2021
Filtre: Transport: autocar× (5 oferte, 99EUR - 99EUR)

Afiseaza harta
Kostadinovi Kashti Complex, ELENA

Kostadinovi Kashti Complex

ELENA, Veliko Tarnovo, Bulgaria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Autocar (30.12 - 27.09.2021)
 • Fara transport
Eleni Palace, ELENA

Eleni Palace

ELENA, Veliko Tarnovo, Bulgaria

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Autocar (30.12 - 27.09.2021)
 • Fara transport
Guest House Kashtata, ELENA

Guest House Kashtata

ELENA, Veliko Tarnovo, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (30.12 - 27.09.2021)
 • Fara transport
Complex Ristanite, ELENA

Complex Ristanite

ELENA, Veliko Tarnovo, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (30.12 - 27.09.2021)
 • Fara transport
Veliko Tarnovo 2020 - Mini Vacanta De 1 Decembrie, Orasul Veliko Tarnovo

Veliko Tarnovo 2020 - Mini Vacanta De 1 Decembrie

Orasul Veliko Tarnovo, Veliko Tarnovo, Bulgaria

  • Autocar (29.11 - 01.12.2020)

  Despre Veliko Tarnovo

  Veliko Tarnovo

  Veliko Tarnovo este situat la 210 m deasupra nivelului marii, de-a lungul dealurilor istorice Sveta Gora, Tsarevets si Trapezitsa. Astazi, Veliko Turnovo este un important centru administrativ, cultural, istoric si turistic al Bulgariei.

  Orasul este centrul unuia din cele 28 de districte administrative ale tarii. Districtul Veliko Turnovo are o suprafata de 4662 km patrati si include 10 municipalitati cu 14 orase si 322 sate. Populatia este de aproximativ 295 000 locuitori.

  Sejururi Autocar Veliko Tarnovo

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Veliko Tarnovo, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Veliko Tarnovo. Puteti rezerva hotelul preferat din Veliko Tarnovo cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Veliko Tarnovo care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Veliko Tarnovo constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Veliko Tarnovo, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Ski Veliko Tarnovo Bulgaria iarna 2021 cu plecari din Bucuresti la cele mai mici preturi. Peste 5 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Veliko Tarnovo

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Veliko Tarnovo?

  Complex Ristanite, GUEST HOUSE KASHTATA, Eleni Palace, Kostadinovi Kashti Complex, VELIKO TARNOVO 2020 - Mini vacanta de 1 Decembrie sunt cele mai populare hoteluri din Veliko Tarnovo

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Veliko Tarnovo?

  Kostadinovi Kashti Complex, Eleni Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Veliko Tarnovo.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Veliko Tarnovo?

  Kostadinovi Kashti Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Veliko Tarnovo.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Veliko Tarnovo?

  Eleni Palace sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Veliko Tarnovo.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Veliko Tarnovo?

  Complex Ristanite, Kostadinovi Kashti Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Veliko Tarnovo cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Veliko Tarnovo.

    Cititi articolele despre Veliko Tarnovo, Bulgaria de pe Blog-ul directbooking.ro

  Veliko Tarnovo

  12.10.2014 Bulgaria

  Pentru cei care nu au aflat încă, locuitorii Bucureștiului au mai aproape decât și-au imaginat o oază de vestigii medievale, la nici două ore de mers cu mașina de capitală. Astfel, mergând spre Giurgiu și traversând granița cu Bulgaria, dincolo de Russe veți ajunge în capitala medievală a Bulgariei : Veliko Tarnovo.