Oferte cazare Vratsa, Bulgaria Bulgaria iarna 2022
(6 oferte, 74.2EUR - 120.4EUR)
Hotel Complex Chayka, Vratsa

Hotel Complex Chayka

Vratsa, Bulgaria, Bulgaria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hemus Hotel Vratza, Vratsa

Hemus Hotel Vratza

Vratsa, Bulgaria, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Body M, Vratsa

Body M

Vratsa, Bulgaria, Bulgaria

  • Fara transport
  Mira, Vratsa

  Mira

  Vratsa, Bulgaria, Bulgaria

   • Fara transport

   Oferte Vratsa

   Vratsa, Bulgaria, Bulgaria reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Vratsa sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Vratsa pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Vratsa sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Vratsa oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Vratsa garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Vratsa va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Vratsa, Bulgaria, Bulgaria iarna 2022 - 2023 - Alege din 17 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Vratsa

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vratsa?

   Hemus Hotel Vratza, Family Art Hotel Zora, Hotel Complex Chayka, Mira, Body M sunt cele mai populare hoteluri din Vratsa

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vratsa?

   Hemus Hotel Vratza, Hotel Complex Chayka, Family Art Hotel Zora sunt cele mai apreciate hoteluri din Vratsa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vratsa.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vratsa?

   Hemus Hotel Vratza, Family Art Hotel Zora, Body M sunt cele mai apreciate hoteluri din Vratsa ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vratsa.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Vratsa?

   Hemus Hotel Vratza sunt cele mai apreciate hoteluri din Vratsa ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Vratsa.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Vratsa?

   Hotel Complex Chayka sunt cele mai apreciate hoteluri din Vratsa cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Vratsa.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vratsa?

   Hemus Hotel Vratza, Hotel Complex Chayka sunt hoteluri din Vratsa ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Vratsa?

   Hotel Complex Chayka sunt hoteluri din Vratsa ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Vratsa.