Easter Bourgas, Burgas Bulgaria summer 2021
Filters: Category: Easter× (4 offers, 74.1EUR - 1250EUR)


Show map
Grand Hotel Spa Primoretz, Bourgas Black Sea Resorts

Grand Hotel Spa Primoretz  

   Score 6.8/10 out of 2 reviews

Bourgas Black Sea Resorts, Burgas, Bulgaria

 • Hotel with outdoor pool  
 • Bus
 • No transport provided
Hotel Aqua Bourgas, Bourgas

Hotel Aqua Bourgas

Bourgas, Burgas, Bulgaria

 • Hotel with wi-fi Internet  
 • No transport provided
Das Marina Burgas Hotel, Bourgas

Das Marina Burgas Hotel  

Bourgas, Burgas, Bulgaria

 • Hotel with parking  
 • No transport provided
Dinamic Burgas Obzor Si Sud Burgas, Bourgas

Dinamic Burgas Obzor Si Sud Burgas

Bourgas, Burgas, Bulgaria

  • Airplane (01/01 - 12/31/2021)
  • No transport provided

  About BourgasDetails and images of Bourgas

  Bourgas

  Burgas is the fourth largest city in Bulgaria, situated in the south-east of the country. City and industrial center is developed

  Orasul de pe tarmul Marii Negre, Burgas, a cam fost evitat de turistii straini care aleg Bulgaria ca destinatie pentru a isi petrece vacanta. Una din cauze ar putea fi faptul ca este un oras prea industrializat. Situat pe malul Marii Negre, Burgas este al patrulea oras ca marime din tara vecina si un centru economic si cultural important. Cu toate acestea orasul are cateva plaje foarte frumoase ce merita vazute si ar putea constitui un punct excelent de plecare pentru cei ce doresc sa viziteze si alte statiuni de pe litoralul Marii Negre cum ar fi Slantchev Briag mai la nord sau Duni Viallage la sud.

  Recommendations for travel Bourgas

  Burgas unlimited sights, make this a perfect holiday destination but the region's landscape is beautiful and worth seeing. Therefore it would be good to do in Burgas vacation by car. It is possible to rent a car in the area, making visiting more planes around the town.

  Burgas este un oras bogat in istorie si cultura si a ramas in mare parte neatins de urbanizarea comunista, asa ca turistii pot admira arhitectura orasului din secolul al XIX-lea si inceputul de secol XX. Localnicii din Burgas sunt cunoscuti pentru spiritul lor artistic, reprezentat de cateva festivaluri ce au loc de-a lungul anului; Festivalul International de Folclor si Expozitia Nationala FLORA dar si Concursul International de dansuri Latino-Americane. Parcul Gradina Marii merita si el vizitat pentru a vedea teatrul in aer liber si mica gradina zoologica. Este una din zonele de recreere din Burgas ce se intinde din port, de-a lungul coastei Marii Negre spre partea de nord a orasului.