Vacanta in Duni - plaje si hoteluri recomadate
» Oferte Burgas

02.12.2016 Bulgaria

Vacanta in Duni - plaje si hoteluri recomadate

Statiunea Duni este intr-un golf cu apa nu foarte adanca, adapostita de pantele nordice ale muntelui Strandzhana. Zona golfului este cu adevarat pitoresca, un paradis pentru sport si relaxare la soare. 
 
Ce facem?
Statiunea se contureaza ca o locatie ideala pentru vacante in familie, dat fiind faptul ca apa are o adancime medie, iar plajele sunt amenajate special pentru acomodarea turistilor care pur si simplu vor sa se relaxeze si sa se odihneasca o zi intreaga la soare. 
Pentru cei care isi doresc servicii de lux, exista si o parte de resort cu hoteluri si facilitati elegante, la standarde inalte si cu servicii pe masura. 
Acestea sunt cele mai bune statiuni in care va puteti petrece un concediu relaxant in Bulgaria, in care serviciile sunt de asa natura incat te indemana sa te bucuri de concediu in liniste si unde plajele sunt amenajate special pentru a va indeplini toate asteptarile pe timpiul zilei, pentru a nu va mai ramane altceva de facut decat sa va odihniti. 
 
Atractii si plaja
Principala atractie este reprezentata de o fasie de plaja care se intinde pe 4 kilometri si jumatate in vecinatatea capului Maslen. Nisipul fin cu apa foarte curate si calda reprezinta minunatiile pentru care turistii vin in special sa se bucure.
Aveti la dispozitie toate facilitatile necesare: sezlonguri, umbrelute si baruri pe plaja. Se spune ca acest loc este foarte frecventat deoarece este unul dintre cele mai romantice din intreaga Bulgarie, fiind ales in special de catre cupluri. 
Trebuie sa mai stiti ca plaja este impartita in 3 zone diferite. Acestea se numesc Peliocan, Marina si Panorama.
 

Marina beach

 

Plaja Alepou (de langa Manastirea Alepou), impreuna cu plaja Arkutino se afla in sudul resortului. In apropiere veti putea gasi mlastina Alepou, care este despartita de mare doar printr-o fasie ingusta de nisip de 320 m. Acest loc este declarat in mod official rezervatie naturala, frumusetea fiindu-I rapitoare.
 
De asemenea, e bine sa vedeti in Duni si Insula Serpilor, care se gaseste si mai in sud, la o distanta de 300m de coasta. Desi astazi nu mai locuieste nimeni, se spune ca in vremurile de odinioara exista un templu elenic. Asezamantul este faimos pentru plantatiile sale de cactusi care dateaza inca din anul 1932. 
 
Cand ajungeti in Duni, pasii trebuie sa va poarte si catre Capul Maslen, care se poate gasi chiar la gura raului Roporamo. Sub acesta veti descoperi golfulete de apa si plaje cu nisip, cu pietris si scoici. Acesta este locul prin care isi au traseul pasarile ce migreaza spre sud. Anual, la sfarsitul sezonului estival va puteti bucura de un spectacol foarte frumos, peste 30 de specii zboara ca intr-o parada pe deasupra locului.
 

Plaja Duni

 

Unde ne cazam? Hoteluri recomandate de clientii Direct Booking

 
 

 

   
posteaza comentariu
Posteaza
comentarii