Early Booking Arkutino, Burgas Bulgaria vara 2020
(1 oferte, 74.2EUR - 74.2EUR)

Afiseaza harta
Sunny, Arkutino

Sunny

Arkutino, Burgas, Bulgaria

  • Fara transport

  Despre ArkutinoPrezentare si poze Arkutino

  Arkutino

  Plaja Arkutino este situată în sud-estul Bulgariei (municipalitatea Primorsko), la aproximativ 50 km sud de Burgas şi la doar 2.5 km nord-vest de gura de vărsare a râului Ropotamo. Arkutino este cunoscuta pentru frumuseţea sa sălbatica şi pentru marea agitata.

  Zona Arkutino a fost rezervatie naturala şi puteţi găsi aici habitate dens populate şi diverse, de la insule, stânci, plaje de nisip, golfuri, dune, mlaştini, pana la păduri şi pajişti.

  Clima blanda este ideala pentru proliferarea unei mari varietati de plante, iar viata salbatica de aici este formata dintr-o mare varietate de animale de pradă şi salbatice.

  Early Booking Arkutino

  Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Arkutino, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din ArkutinoBulgaria.

  Ofertele turistice Early Booking Arkutino vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Arkutino pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Arkutino este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Arkutino.

  Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Arkutino au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Arkutino scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

  In general in cazul ofertelor pentru Arkutino cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Arkutino in oferta Early Booking.

  La majoritatea ofertele Early Booking pentru Arkutino sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

  Rezervarea vacantei in Arkutino prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Arkutino si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Arkutino si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

  Early Booking Arkutino Bulgaria vara 2020 - oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Arkutino Burgas cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !