Early Booking Chaika, Varna Bulgaria vara 2020
(6 oferte, 94EUR - 179.7EUR)

Afiseaza harta
Park Hotel Zdravets, Chaika

Park Hotel Zdravets

   Scor 8.6 din 1 comentarii

Chaika, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (17.04 - 02.01.2021)
 • Fara transport
Hotel Royal Beach, Chaika

Hotel Royal Beach

Chaika, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (17.04 - 02.01.2021)
 • Fara transport
Fiesta Hotel, Chaika

Fiesta Hotel

Chaika, Varna, Bulgaria

  • Autocar (17.04 - 02.01.2021)
  • Fara transport
  Vezhen, Chaika

  Vezhen

  Chaika, Varna, Bulgaria

   • Autocar (22.05 - 19.09.2020)
   • Fara transport
   Orchidea Boutique Spa, Chaika

   Orchidea Boutique Spa

   Chaika, Varna, Bulgaria

    • Autocar (22.05 - 19.09.2020)
    • Fara transport
    Sunshine Magnolia Spa, Chaika

    Sunshine Magnolia Spa

    Chaika, Varna, Bulgaria

     • Autocar (22.05 - 19.09.2020)
     • Fara transport

     Despre ChaikaPrezentare si poze Chaika

     Chaika

     Statiunea Chaika este situata in nordul Bulgariei, intre marile statiuni Nisipurile de Aur si Sf. Constantin si Elena, la fel cum sunt si statiunile Riviera si Sunny Day. Sunt doar cativa Km intre aceste statiuni.

     Chaika - denumirea statiunii inseamna “pescarus”, fiind o statiune minuscula dar ale carei avantaje, pe langa liniste si izolare, este data de apropierea de cele doua mari statiuni: Nisipurile de Aur si Sf. Constantin si Elena.

     Early Booking Chaika

     Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Chaika, Varna, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din ChaikaBulgaria.

     Ofertele turistice Early Booking Chaika vara 2020 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Chaika pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Chaika este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Chaika.

     Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Chaika au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Chaika scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

     In general in cazul ofertelor pentru Chaika cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Chaika in oferta Early Booking.

     La majoritatea ofertele Early Booking pentru Chaika sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

     Rezervarea vacantei in Chaika prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Chaika si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Chaika si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

     Early Booking Chaika Bulgaria vara 2020 - oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Chaika Varna. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

     Recomandari turistice pentru Chaika

     Intimitatea oferita de aceasta statiune se completeaza perfect cu aglomeratia statiunilor din imprejurimi.
     Statiune mica si retrasa, in care se ofera cazare in 5 hoteluri de 3 si 4*.