Craciun Razlog, Regiunea Bansko Bulgaria iarna 2022
Filtre: Categorie: Craciun× (1 oferte, 103.5EUR - 103.5EUR)

Afiseaza harta
Hotel Cornelia Apartments, Razlog

Hotel Cornelia Apartments

Razlog, Regiunea Bansko, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre RazlogPrezentare si poze Razlog

Razlog

Razlog (bulgara: Razlog) este un oras si statiune de schi din municipiul Razlog, la poalele muntilor Rila, judetul Blagoevgrad in sud-vestul Bulgariei; distanta fata de 7 km de Bansko; Sofia: 170 km (sud), distanta fata de Plovdiv: 148 km.
Este situat in Valea Razlog si a fost mentionat pentru prima data in timpul domniei imparatului bizantin Vasile al II.

Recomandari turistice pentru Razlog

Un tur de Razlog este o experienta placuta si interesanta. 41 de case de locuit in stilul arhitectural renascentist, de tipul casei Razlog-Chepino au calităţile unor monumente de cultură. Cele mai reprezentative se gasesc in Paiat Macedonia si pe strada Vuzrajdane.

În imediata apropiere a Razlog, puteti face excursii la obiectivele turistice naturale şi vestigii arheologice. De exemplu, până pe versantii Pirinilor, se pot vizita ariile protejate Iztoka şi Krushe, cu izvoare de apă minerală şi ruinele medievale, Dupka Mechata precum si pestera Propadnaloto. În versantii Rilei, obiective turistice interesante sunt in zona Stolovatets, renumite pentru vestigiile sale a unui sanctuar trac şi zona Katarino cu apă minerală.

Intrebari frecvente despre Razlog

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Razlog?

Hotel Cornelia Apartments sunt cele mai populare hoteluri din Razlog

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Razlog?

Hotel Cornelia Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Razlog ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Razlog.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Razlog?

Hotel Cornelia Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Razlog ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Razlog.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Razlog?

Hotel Cornelia Apartments sunt cele mai apreciate hoteluri din Razlog ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Razlog.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Razlog?

Hotel Cornelia Apartments sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Razlog. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Razlog.