Sejururi Autocar Litoral Sunny Day, Varna Bulgaria vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (2 oferte, 202.3EUR - 234.2EUR)

Afiseaza harta
Hotel Palace, Sunny Day

Hotel Palace  

   Scor 8.6 din 6 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu plaja privata  
  • Autocar (01.06 - 15.09.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 20.08.2019

Hotel Marina, Sunny Day

Hotel Marina    

   Scor 8.3 din 35 comentarii

Sunny Day, Varna, Bulgaria

  • Hotel pe plaja  
  • Autocar (01.06 - 15.09.2020)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 06.09.2019

Despre Sunny DayPrezentare si poze Sunny Day

Sunny Day

Aflata la 10 km Nord Est de Varna – capitala de vara a Bulgariei – si la 8 km de Nisipurile de Aur – statiunea Sunny Day se afla in imediata apropiere a primei statiuni de pe coasta bulgara a Marii Negre – St. Constantin & Elena.

Este o statiune cu circuit inchis, in care turistii se simt excelent. Lipsa traficului auto asigura acestora linistea necesara. Toate hotelurile sunt amplasate pe plaja. Aceasta are 1 km lungime iar latime de la 20 m pana la 80 m.

Este o statiune preferata de familii dar si de catre turistii ce doresc o vacanta linistita, pentru a-si incarca bateriile.

Sejur cu autocarul Litoral Sunny Day

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Sunny Day, Varna, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Sunny Day. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Sunny Day cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Litoral Sunny Day care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Sunny Day constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Litoral Sunny Day, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Litoral Sunny Day vara 2020 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Sunny Day, Varna, Bulgaria - Alege din 2 oferte cu discount pana la 30% cu plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Pitesti, Giurgiu, Campina si rezerva online prin DirectBooking.ro