Oferte cazare Shkorpilovci, Varna Bulgaria vara 2019
(2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Long Beach Resort Spa, Shkorpilovci

Hotel Long Beach Resort Spa    

   Scor 8.5 din 16 comentarii

Shkorpilovci, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 19.08.2019

Hotel Sea Dunes, Shkorpilovci

Hotel Sea Dunes

Shkorpilovci, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Oferte Shkorpilovci

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Shkorpilovci, Varna, Bulgaria, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Shkorpilovci incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Shkorpilovci este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Shkorpilovci sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Shkorpilovci, Early Booking Shkorpilovci, Last Minute Shkorpilovci, Programe si Oferte Speciale Shkorpilovci.

Shkorpilovci este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Shkorpilovci. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Shkorpilovci cu servicii minime pana la resorturi de lux din Shkorpilovci cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Shkorpilovci cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Shkorpilovci dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Shkorpilovci pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Shkorpilovci unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Shkorpilovci, Varna, Bulgaria vara 2019 - 2020 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 20% si rezerva online prin DirectBooking.ro