Early Booking Litoral Aheloy, Burgas Bulgaria vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Vineyards, Aheloy

Hotel Vineyards

   Scor 6.9 din 1 comentarii

Aheloy, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (24.05 - 15.09.2019)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 12.02.2019

Despre AheloyPrezentare si poze Aheloy

Aheloy

Orasul Aheloy este situat in regiunea Burgas si face parte din municipiul Pomorie. Situat intre statiunea Sunny Beach, Nessebar si Pomorie. Distanta de la Aheloy pana la statiunile din apropiere Sunny Beach si Nessebar este 7 km si 3 km si pana la Ravda si Pomorie,10 km, de aceea turistii pot sa beneficieze de calatorii prin regiune si vizite incitante de noapte.

Early Booking Litoral Aheloy

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Aheloy, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Aheloy.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Aheloy vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Aheloy pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Aheloy este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Aheloy.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Aheloy au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Aheloy scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Aheloy cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Aheloy in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Aheloy sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Aheloy prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Aheloy si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Aheloy si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Aheloy Bulgaria vara 2019. Oferte Inscrieri timpurii Litoral Aheloy Burgas cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !