Sejururi Autocar Litoral Aheloy, Burgas Bulgaria vara 2018
Filtre: Categorie: Litoral×Transport: autocar× (4 oferte, 189EUR - 210EUR)

Afiseaza harta
Hotel Vineyards, Aheloy

Hotel Vineyards

   Scor 6.9 din 1 comentarii

Aheloy, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (26.05 - 16.09.2019)
 • Fara transport
Hotel Complex Lipite, Aheloy

Hotel Complex Lipite

Aheloy, Burgas, Bulgaria

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (26.05 - 16.09.2019)
 • Fara transport
Hotel Midia Grand Resort, Aheloy

Hotel Midia Grand Resort    

   Scor 7.8 din 116 comentarii

Aheloy, Burgas, Bulgaria

 • Hotel pe plaja  
 • Autocar (26.05 - 16.09.2019)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 03.09.2018

Hotel Marina Cape, Aheloy

Hotel Marina Cape

Aheloy, Burgas, Bulgaria

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (26.05 - 16.09.2019)
 • Fara transport

Despre AheloyPrezentare si poze Aheloy

Aheloy

Orasul Aheloy este situat in regiunea Burgas si face parte din municipiul Pomorie. Situat intre statiunea Sunny Beach, Nessebar si Pomorie. Distanta de la Aheloy pana la statiunile din apropiere Sunny Beach si Nessebar este 7 km si 3 km si pana la Ravda si Pomorie,10 km, de aceea turistii pot sa beneficieze de calatorii prin regiune si vizite incitante de noapte.

Sejur cu autocarul Litoral Aheloy

Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Litoral Aheloy, Burgas, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Litoral Aheloy. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Litoral Aheloy cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Litoral Aheloy care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Aheloy constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta Litoral Aheloy, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejur Autocar Litoral Aheloy vara 2018 - 2019 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Litoral Aheloy, Burgas, Bulgaria - Alege din 4 oferte cu discount pana la 10% cu plecari din Bucuresti si rezerva online prin DirectBooking.ro