Vacante Litoral Lozenetz, Burgas Bulgaria vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (11 oferte, 138.6EUR - 138.6EUR)
Hotel Oasis Del Mare, Lozenetz

Hotel Oasis Del Mare  

   Scor 7.1 din 3 comentarii

Lozenetz, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Sunrise , Lozenetz

Hotel Sunrise

Lozenetz, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (22.05 - 27.09.2021)
 • Fara transport
Hotel Emberli, Lozenetz

Hotel Emberli

Lozenetz, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Hotel Oasis Resort Spa, Lozenetz

Hotel Oasis Resort Spa

Lozenetz, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Stefanov 1, Lozenetz

Hotel Stefanov 1

Lozenetz, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Seagarden Villa Resort, Lozenetz

Seagarden Villa Resort

Lozenetz, Burgas, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Hotel Yanis, Lozenetz

Hotel Yanis

Lozenetz, Burgas, Bulgaria

 • Hotel pentru familii cu copii  
 • Fara transport

Vacante litoral Lozenetz

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Lozenetz, Burgas, Bulgaria, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Lozenetz incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Lozenetz este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Lozenetz sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Lozenetz sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Lozenetz, Early Booking litoral Lozenetz, Last Minute litoral Lozenetz, Programe si Oferte Speciale litoral Lozenetz.

Lozenetz este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Lozenetz. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Lozenetz cu servicii minime pana la resorturi de lux din Lozenetz cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Lozenetz cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Lozenetz dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Lozenetz pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Lozenetz unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Lozenetz oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Lozenetz ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Lozenetz (Burgas, Bulgaria) vara 2021 - Alege din 21 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Lozenetz

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lozenetz?

Hotel Oasis Del Sol, Hotel Oasis Del Mare, Hotel Sunrise , Hotel Emberli, Hotel Oasis Resort Spa sunt cele mai populare hoteluri din Lozenetz

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lozenetz?

Hotel Oasis Del Sol, Hotel Oasis Del Mare, Hotel Emberli, Hotel Oasis Resort Spa, Hotel Stefanov 1 sunt cele mai apreciate hoteluri din Lozenetz ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lozenetz.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Lozenetz?

Hotel Oasis Del Mare, Hotel Emberli, Hotel Oasis Resort Spa, Seagarden Villa Resort, Hotel Oasis Beach Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Lozenetz ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Lozenetz.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Lozenetz?

Hotel Stefanov 1 sunt cele mai apreciate hoteluri din Lozenetz ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Lozenetz.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Lozenetz?

Hotel Oasis Resort Spa, Hotel Stefanov 1, Hotel Yanis, Hotel Oasis Beach Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Lozenetz cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Lozenetz.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Lozenetz?

Hotel Stefanov 1, Hotel Yanis, Hotel Oasis Beach Club sunt hoteluri din Lozenetz ce au acces gratuit la internet