Vacante Litoral Russalka, Varna Bulgaria vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

Holiday Village Russalka Standard  

   Scor 7.4 din 8 comentarii

Russalka, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Avion (20.06 - 19.06.2025)
  • Fara transport

Despre RussalkaPrezentare si poze Russalka

Russalka

Russalka ,cea mai nordica statiune de pe litoralul bulgar este situata intr-o zona stincoasa si spectaculoasa la doar 325 km de Bucuresti si circa 50 km de Vama Veche.

Vacante litoral Russalka

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Russalka, Varna, Bulgaria, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Russalka incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Russalka este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Russalka sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Russalka sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Russalka, Early Booking litoral Russalka, Last Minute litoral Russalka, Programe si Oferte Speciale litoral Russalka.

Russalka este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Russalka. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Russalka cu servicii minime pana la resorturi de lux din Russalka cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Russalka cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Russalka dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Russalka pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Russalka unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Russalka oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Russalka ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Russalka (Varna, Bulgaria) vara 2024 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Intrebari frecvente despre Russalka

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Russalka?

Holiday Village Russalka Standard sunt cele mai populare hoteluri din Russalka

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Russalka?

Holiday Village Russalka Standard sunt cele mai apreciate hoteluri din Russalka ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Russalka.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Russalka?

Holiday Village Russalka Standard sunt cele mai apreciate hoteluri din Russalka cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Russalka.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Russalka?

Holiday Village Russalka Standard sunt hoteluri din Russalka ce au acces gratuit la internet