Autocar Muntii Pirin Bulgaria iarna 2018
Filtre: Transport: autocar× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Muntii Pirin

Muntii Pirin

Muntii Pirin, aflati in partea de sud vest a Bulgariei ofera peisaje pitoresti usor accesibile iubitorilor de drumetii oferind, in acelasi timp, si cel mai mare numar de zile insorite intr-un an. Muntii Pirin, al doilea mare lant muntos din Bulgaria, gazduiesc intinse domenii de ski, statiuni cunoscute precum Sandanski si Bansko oferind centre de schi cu instalatii moderne si o infrastructura turistica bine dezvoltata prin numatul de hoteluri si pensiuni care ofera servicii de cazare la preturi avantajoase, aceste statiuni devenind destinatii de vacanta ideale pentru vacante la ski sau pentru cei ce vor sa petreaca Craciunul sau Revelionul intr-un peisaj pitoresc linistit.

Sejururi Autocar Muntii Pirin

Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Muntii Pirin, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Muntii Pirin. Puteti rezerva hotelul preferat din Muntii Pirin cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Muntii Pirin care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

Calatoria cu autocarul catre Muntii Pirin constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

Pentru a petrece o vacanta in Muntii Pirin, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

Sejururi si pachete cu autocarul Ski Muntii Pirin Bulgaria iarna 2018 - 2019 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!