Early Booking Orasul Burgas, Burgas Bulgaria vara 2024
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Mpm Hotel Zornitza Sands And Spa, Orasul Burgas

Mpm Hotel Zornitza Sands And Spa    

   Scor 7.8 din 18 comentarii

Orasul Burgas, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
  • Avion (19.02 - 17.02.2025)
  • Fara transport

Despre Orasul BurgasPrezentare si poze Orasul Burgas

Orasul Burgas

Burgas este al patrulea mare oras din Bulgaria, situat în partea de sud-est a ţării. Orasul este si centru industrial dezvoltat

Orasul de pe tarmul Marii Negre, Burgas, a cam fost evitat de turistii straini care aleg Bulgaria ca destinatie pentru a isi petrece vacanta. Una din cauze ar putea fi faptul ca este un oras prea industrializat. Situat pe malul Marii Negre, Burgas este al patrulea oras ca marime din tara vecina si un centru economic si cultural important. Cu toate acestea orasul are cateva plaje foarte frumoase ce merita vazute si ar putea constitui un punct excelent de plecare pentru cei ce doresc sa viziteze si alte statiuni de pe litoralul Marii Negre cum ar fi Slantchev Briag mai la nord sau Duni Viallage la sud.

Black Friday Orasul Burgas

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Orasul Burgas, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Orasul BurgasBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Orasul Burgas vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Orasul Burgas pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Orasul Burgas este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Orasul Burgas.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Orasul Burgas au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Orasul Burgas scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Orasul Burgas cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Orasul Burgas in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Orasul Burgas sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Orasul Burgas prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Orasul Burgas si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Orasul Burgas si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Orasul Burgas Bulgaria vara 2024 - oferte de vacanta Oferte Inscrieri timpurii Litoral Burgas Burgas cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Orasul Burgas

Plenitudinea de obiective turistice din Burgas, fac din acesta o destinatie perfecta de vacanta dar si peisajul din regiune este frumos si merita vazut. De aceea ar fi bine ca vacanta in Burgas sa o faceti cu masina. Exista si posibilitatea de a inchiria masini in zona, facand astfel mult mai acesibila vizitarea imprejurimilor orasului.

Burgas este un oras bogat in istorie si cultura si a ramas in mare parte neatins de urbanizarea comunista, asa ca turistii pot admira arhitectura orasului din secolul al XIX-lea si inceputul de secol XX. Localnicii din Burgas sunt cunoscuti pentru spiritul lor artistic, reprezentat de cateva festivaluri ce au loc de-a lungul anului; Festivalul International de Folclor si Expozitia Nationala FLORA dar si Concursul International de dansuri Latino-Americane. Parcul Gradina Marii merita si el vizitat pentru a vedea teatrul in aer liber si mica gradina zoologica. Este una din zonele de recreere din Burgas ce se intinde din port, de-a lungul coastei Marii Negre spre partea de nord a orasului.

Intrebari frecvente despre Orasul Burgas

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Burgas?

MPM Hotel Zornitza Sands and SPA, Grand Hotel Spa Primoretz, Hotel Bulgaria, Hotel Atlantis Complex, Hotel Diamond Beach sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Burgas

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Burgas?

MPM Hotel Zornitza Sands and SPA, Grand Hotel Spa Primoretz, Hotel Bulgaria, Hotel Atlantis Complex, Guest House Hotel Fotinov sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Burgas.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Orasul Burgas?

Grand Hotel Spa Primoretz, Hotel Atlantis Complex, Hotel Diamond Beach, Biju, Sarafovo Plaza Complex sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Orasul Burgas.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Orasul Burgas?

MPM Hotel Zornitza Sands and SPA, Grand Hotel Spa Primoretz, DAS MARINA BURGAS HOTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Orasul Burgas.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Burgas?

Grand Hotel Spa Primoretz, Hotel Atlantis Complex, Hotel Aqua Bourgas sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Burgas.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Orasul Burgas?

MPM Hotel Zornitza Sands and SPA, Hotel Atlantis Complex, Hotel Diamond Beach, Hotel Utopia Forest sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Burgas cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Orasul Burgas.