Autocar Orasul Varna, Varna cu plecare din Bistrita Bulgaria vara 2023
Filtre: Transport: autocar× (7 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
International Home Of Scientists Joliot Curie, Orasul Varna

International Home Of Scientists Joliot Curie

Orasul Varna, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Autocar (30.12 - 19.09.2023)
 • Fara transport
Ivanchov Han, Orasul Varna

Ivanchov Han  

Orasul Varna, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Autocar (22.04 - 19.09.2022)
 • Avion (16.06 - 29.09.2022)
 • Fara transport
Private Residence Amaranth Apartments, Orasul Varna

Private Residence Amaranth Apartments  

Orasul Varna, Varna, Bulgaria

 • Hotel aproape de plaja  
 • Autocar (19.09 - 18.09.2023)
 • Fara transport
Hotel Margarita, Orasul Varna

Hotel Margarita

Orasul Varna, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Autocar (30.12 - 19.09.2023)
 • Fara transport
Marina, Orasul Varna

Marina

Orasul Varna, Varna, Bulgaria

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Autocar (30.12 - 19.09.2023)
 • Fara transport
Cosy Studio 9, Orasul Varna

Cosy Studio 9

Orasul Varna, Varna, Bulgaria

  • Autocar (19.09 - 18.09.2023)
  • Fara transport

  Despre Orasul VarnaPrezentare si poze Orasul Varna

  Orasul Varna

  Varna este un oraş în estul Bulgariei, situat pe coasta de vest a Mării Negre. Este un important port maritim şi staţiune balneară.
  Varna se mai numeşte şi capitala maritimă a Bulgariei, deoarece este cel mai mare oraş bulgar de coastă. Varna a fost de asemenea pentru mult timp baza Marinei Bulgare. În prezent, aici se află un Muzeu Naval, cu o navă-muzeu (vasul torpilor Draski).

  În secolul VI î.Hr. în acest loc, coloniştii greci au fondat polisul Odessos. În 1444, regele Ladislau al III-lea al Poloniei a fost înfrânt împreună cu armata sa de cruciaţi de către turci, în Bătălia de la Varna.

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul cu plecare din Bistrita in Orasul Varna, Varna, Bulgaria reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Orasul Varna. Puteti rezerva hotelul preferat din Orasul Varna cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Orasul Varna care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Orasul Varna constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Orasul Varna, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul cu plecare din Bistrita Litoral Orasul Varna (Varna, Bulgaria) vara 2023 la cele mai mici preturi. Peste 527 oferte cu All Inclusive si Demipensiune,. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Orasul Varna

  Este bine să începeţi plimbarea prin Varna şi vizitarea monumentelor cu Piaţa Independenţei, unde se află şi Teatrul de Operă. Apoi mergeţi la ruinele zidurilor cetăţii din epoca Romei antice şi la Turnul Rotund. Nu uitaţi să intraţi în Catedrala Adormirii Maicii Domnului cu popasul următor în grădina publică a Varnei. În continuare, aţi face bine să rătăciţi pur şi simplu prin cartierele locuite, străzile cărora se pitesc printre castani şi platani, după care mergeţi spre portul oraşului.

  La Varna vă puteţi odihni în orice anotimp al anului. Chiar şi în timpul sezonului mort vă puteți reface puterile la centrele balneo-terapeutice din oraş. Totodată veţi putea să vizitaţi locurile pline de istorie într-o atmosferă mult mai calmă şi plăcută.

  Oraşul este gazda multor evenimente internaţionale precum festivalul muzical internaţional Varnensco liato, festivalele de film Libovta e ludost (Dragostea e nebunie) si Zlatnata roza (Trandafirul de aur).

  Intrebari frecvente despre Orasul Varna

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Varna?

  Hotel Margarita, IVANCHOV HAN, MARINA, PRIVATE RESIDENCE AMARANTH APARTMENTS, International Home of Scientists Joliot Curie sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Varna

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Varna?

  Hotel Margarita, IVANCHOV HAN, International Home of Scientists Joliot Curie sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Varna ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Varna.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Orasul Varna?

  Hotel Margarita sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Varna ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Orasul Varna.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Orasul Varna?

  Hotel Margarita, International Home of Scientists Joliot Curie sunt hoteluri din Orasul Varna ce au acces gratuit la internet

  Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Orasul Varna?

  Hotel Margarita sunt hoteluri din Orasul Varna ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Orasul Varna.