Ski Batak, Pamporovo Bulgaria iarna 2022
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
The Body, Batak

The Body

Batak, Pamporovo, Bulgaria

  • Fara transport

  Despre BatakPrezentare si poze Batak

  Batak

  Orasul Batak este situat la vest de Rodopi (partea central-sudica a Bulgariei). Face parte din regiunea Pazardjik. Batak se afla la 156 km sud-est de capitala Sofia. Se afla situat la altitudinea de 700-999 m deasupra nivelului marii, se intinde pe o suprafata de 461.105 km patrati si are o populatie de 3071 locuitori.

  Exista numeroase monumente arheologice in regiunea Batak. O descoperire din Epoca de Piatra a avut loc in 1958. Unelte, obiecte din ceramica, ornamente precum si oase de rinoceri au fost descoperite, asta dovedind ca in Cuaternar clima era calda.

  Vacante ski Batak

  Batak reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Batak oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Batak va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Batak (Pamporovo, Bulgaria) iarna 2022 - 2023 - Alege din 2 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Recomandari turistice pentru Batak

  - Barajului de la Batak
  - Biserica St. Nedelya

  Intrebari frecvente despre Batak

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Batak?

  The Body, ROMANTICA FOREST HOLIDAY VILLAGE sunt cele mai populare hoteluri din Batak

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Batak?

  ROMANTICA FOREST HOLIDAY VILLAGE sunt cele mai apreciate hoteluri din Batak ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Batak.