Ski Dobriniste, Regiunea Bansko Bulgaria iarna 2024
Filtre: Categorie: Ski× (12 oferte, 113.8EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Hotel Orbel Spa, Dobriniste

Hotel Orbel Spa

Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Horizont Dobrinishte, Dobriniste

Horizont Dobrinishte

Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

  • Fara transport
  Holiday Village Coop Dobrinishte, Dobriniste

  Holiday Village Coop Dobrinishte

  Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Makedonska Kruchma, Dobriniste

  Makedonska Kruchma

  Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

   • Fara transport
   Ruskovets Resort Thermal Spa, Dobriniste

   Ruskovets Resort Thermal Spa

   Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

    • Fara transport
    Hotel Bojena, Dobriniste

    Hotel Bojena

    Dobriniste, Regiunea Bansko, Bulgaria

     • Fara transport

     Despre DobrinistePrezentare si poze Dobriniste

     Dobriniste

     Dobriniște este un oraș în Obștina Bansko, Regiunea Blagoevgrad, Bulgaria. Este o cunoscută stațiune balneoclimaterică (17 izvoare cu temperaturi cuprinse între 30 și 43 °C) și de sporturi de iarnă, localizată la 6 km est de Bansko, la poalele munților Pirin, Rila și Rodopi. Localitatea este capătul unei linii de cale ferată cu ecartament îngust ce o leagă de satul Septemvri. Lungimea pârtiilor de ski este de 7 km.

     Vacante ski Dobriniste

     Dobriniste reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Dobriniste oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Dobriniste va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Dobriniste (Regiunea Bansko, Bulgaria) iarna 2024 - 2025 - Alege din 6 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus cu Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Recomandari turistice pentru Dobriniste

     Partii de Schi

     Bezbog - Govedarnika - Gotce Delchev cabana este cu lungime de 3 600 m; 950 m deplasare, cu altitudine la plecare 2500 m şi altitudine la sosire 1550 m, inclinare 25%.

     Govedarnika - Gotce Delchev cabana (pentru slalom) cu lungimea de 700 m, 150 m deplasare. Altitudine la plecare este 1700 m şi altitudine la sosire 1550 m, inclinare 22%.

     Govedarnika - Gotce Delchev cabana (pentru slalom gigant) cu lungimea de 1500 m, 2010 m deplasare, altitudine la sosire este 1550 m, inclinare 30%.

     Bezbog cabana - Tuzlata - Gotce Delchev (una dintre cele mai lungi parţii din Bulgaria) cu lungimea de 4700- 5600 m, 700 m deplasare, cu altitudine 2250 m şi 1550 m altitudine la sosire, inclinare 22%. Cele doua puncte finale sunt conectate cu telecabine cu capacitate de 500 pers/ora. Prin zona exista o camera depozitare echipamente de schi şi şcoala de schi pentru copii avansaţi sau începatori.

     Intrebari frecvente despre Dobriniste

     Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Dobriniste?

     Hotel Orbel Spa, Holiday Village Coop Dobrinishte, Horizont Dobrinishte, Ruskovets Resort Thermal SPA, Hotel Bojena sunt cele mai populare hoteluri din Dobriniste

     Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Dobriniste?

     Hotel Orbel Spa, Ruskovets Resort Thermal SPA, Makedonska Kruchma sunt cele mai apreciate hoteluri din Dobriniste ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Dobriniste.

     Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Dobriniste?

     Holiday Village Coop Dobrinishte, Horizont Dobrinishte sunt cele mai apreciate hoteluri din Dobriniste ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Dobriniste.

     Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Dobriniste?

     Hotel Orbel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Dobriniste ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Dobriniste.

     Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Dobriniste?

     Hotel Orbel Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Dobriniste cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Dobriniste.

     Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Dobriniste?

     Holiday Village Coop Dobrinishte, Horizont Dobrinishte sunt hoteluri din Dobriniste ce au acces gratuit la internet