Ski Panagyurishte, Pazardzhik Bulgaria iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (3 oferte, 147EUR - 147EUR)
Court Inn, Panagyurishte

Court Inn

Panagyurishte, Pazardzhik, Bulgaria

  • Fara transport
  Kamengrad Complex, Panagyurishte

  Kamengrad Complex

  Panagyurishte, Pazardzhik, Bulgaria

   • Fara transport
   Corporate Event, Panagyurishte

   Corporate Event

   Panagyurishte, Pazardzhik, Bulgaria

    • Fara transport

    Despre PanagyurishtePrezentare si poze Panagyurishte

    Panagyurishte

    Panaghiuriste este un oras in provincia Pazardzhik, sudul Bulgariei, situat intr-o vale mica in muntii Sredna Gora. Acesta se afla la 91 km est de Sofia, 43 km nord de Pazardzhik si 37 km sud de Zlatitsa.La recensamantul din decembrie 2009, orasul avea o populatie de 17959 locuitori. In Evul Mediu a existat o asezare in apropierea orasului modern.

    Orasul Panaghiuriste se afla de-a lungul raului Luda Yana, flancat de Muntii Sredna Gora si la 42 km nord de orasul Pazardjik. Orasul este capat de cale ferata intre Plovdiv-Panagurishte. Aici sunt intalnite izvoare de ape minerale, precum si in satele Banya si Poibrene.

    Vacante ski Panagyurishte

    Panagyurishte reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Panagyurishte oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Panagyurishte va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte Ski Panagyurishte (Pazardzhik, Bulgaria) iarna 2019 - Alege din 3 oferte de vacanta din statiuni cu skipass inclus si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Recomandari turistice pentru Panagyurishte

    - Comoara tracica Panaghiuriste
    - Casa Memoriala Rayna Knyagina
    - Casa Memoriala Tutev
    - Museul de istorie Panaghiuriste
    - Casa Memoriala Dudekov
    - Biserica St. George