O altfel de lume Thailanda si atractiile sale

09.10.2018 Thailanda

Thailanda, tărâmul la care visezi să ajungi într-o zi. Să deguști mâncarea stradală, să faci shopping în piața plutitoare, să admiri speciile de animale exotice de aici (cum ar fi gibonii), să bei un cocktail la un bar pe plajă (ca-n filme), să înoți pe lângă rechinii balenă și lista poate continua cu o mulțime de atracții uimitoare. Iată câteva:

Destinatia anului top 10 locuri de vazut in Egipt

20.09.2018 Egipt

Egiptul are monumente uriașe, vechi de 6.000 de ani, iar Cairo (orașul cu cu 22 de milioane de locuitori) are o mulțime de atracții turistice unice. Cu toate acestea, există foarte puține ghiduri de călătorie cuprinzătoare pe internet. Noi am compilat o listă masivă a celor mai bune lucruri de văzut în Egipt.

O altfel de vacanta? Top 5 destinatii pentru adrenalina

13.08.2018

De bungee jumping, până la scufundări în Ochiul Diavolului, această listă este dedicată iubitorilor de vacanțe în destinații care sfidează moartea. Cinci destinații de vacanță pline de adrenalină, din întreaga lume.

Riviera bulgara descopera cele mai bune plaje din Bulgaria

30.07.2018 Bulgaria

Pleje in Bulgaria cu locuri bine amenajate, cu locuri de joacă sigure pentru cei mici și până la ascunzători de nudiști. Așadar, iată o listă a noastră - în nicio ordine particulară - a celor mai bune plaje din Bulgaria. Ia-le la rând. Bucură-te de vară, la mare.

Vacante ieftine in destinatii europene. Unde vrei sa mergi?

26.06.2018

Recunoaștem, avem acces la aproape ofertele de vacanțe ieftine de pe piață. Și, da, suntem la fel de vinovați ca și ceilalți: cercetăm prin fiecare site, fiecare aplicație, fiecare ofertă încercând să găsim cea mai ieftină vacanță în Europa pe care să ți-o poți permite

Ghid de vacanta Cele mai frumoase plaje din Corfu

14.06.2018 Grecia

30 de plaje din Corfu au primit decorația de Blue Flag, de-a lungul celor 217 km de coasta Corfu. Și toate se mândresc cu un fundal verde luxuriant. Cu excepția plajelor premiate, sunt multe altele la fel de minunate. Am adunat aici câteva, pentru a le descoperi și tu, împreună cu noi!

Mancare traditionala spaniola – ce sa incerci in vacanta

12.06.2018 Spania

Știai că de aici provin dintre cei mai renumiți bucătari din lume? Dar că pentru o masă la unele restaurante în Țara Bascilor și în Catalonia ai nevoie de rezervare cu un an în avans? Iată câteva feluri de mâncare tradițională spaniolă, pe care să o încerci în viitorul tău sejur în Spania.

Valea Fluturilor – Insula Rhodos. Ai fost aici?

05.06.2018 Grecia

Rhodos. Insula romanticilor. Locul de întâlnire al Mării Mediterane cu Marea Egee. Insula cu castele medievale, cu mănăstiri antice, plaje pline de culoare și o Vale a Fluturilor unică în Europa. Ai ajuns vreodată la ea?

Insule de familii in Grecia – un mic ghid pentru vacanta ta

04.06.2018 Grecia

„Vreau o vacanță în Grecia”. Unde? „La plajă”. Și cam aici se oprește cererea multora dintre noi când vine vorba despre concediul nostru. Știm că Grecia e frumoasă, știm că ne va plăcea indiferent pentru ce destinație am opta, însă alegerea este foarte grea. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, lăsăm totul în seama...

Vacanta all inclusive cu copiii. Ce ar trebui sa stii

30.05.2018

Când vine vorba de vacanțe cu copiii, all inclusive înseamnă siguranță. Tocmai de aceea, ți-am pregătit un mic ghid pentru o vacanță all-inclusive cu copiii. La ce să fii atentă, ce trebuie să știi și cum să-ți alegi resortul.