1 Mai Riviera Beach, Varna Bulgaria vara 2023
Filtre: Categorie: 1 Mai× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta
Hotel Riviera Beach , Riviera Beach

Hotel Riviera Beach     

   Scor 8.1 din 29 comentarii

Riviera Beach, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Autocar (29.05 - 02.05.2024)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 10.03.2023

Despre Riviera BeachPrezentare si poze Riviera Beach

Riviera Beach

Statiunea Riviera - Riviera holiday club este situata la 17 km nord-est de Varna, pe drumul rutier international E-87, şi la 27 km de aeroportul din Varna. Este foarte aproape de statiunea Nisipurile de Aur, ambele statiuni aflandu-se la numai cateva minute de mers una de cealalta. Clubul de vacanta Riviera este compus din cateva hoteluri amplasate pe plaja intr-un parc linistit si racoros.

Are in componenta doar cateva hoteluri moderne situate toate la cativa metri de plaja si care au piscine, locuri de joaca pentru copii, baze de tratament, restaurante, sali de conferinte.

Recomandari turistice pentru Riviera Beach

Riviera este locul ideal pentru turismul de familie care oferă atmosferă liniştită, relaxare şi confort. Riviera este un renumita ca centru exclusiv de turism de afaceri, care oferă mediu excelent de întâlniri de afaceri şi se bucură de o serie de tipuri de suport tehnic şi facilităţi în cameră.

Riviera reprezinta o combinatie excelenta intre clima blanda si tratamentele balneo foarte moderne. Ofera excelente facilitati pentru practicarea sporturilor de apa, conditii de lux, si alte nenumarate distractii. Riviera este o adevarata oaza de liniste amplasata langa o statiune tumultoasa precum Nisipurile de Aur.

Riviera club de vacanţă şi staţiunea Nisipurile de Aur se contopesc în reciproc, astfel încât Riviera este o oaza de liniste în zona staţiunii ocupata de Nisipurile de Aur.
În timpul lunilor de vară plajele din Riviera au foarte putini oameni, în timp ce cele vecinul de Nisipurile de Aur sunt pline de oameni.

Intrebari frecvente despre Riviera Beach

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Riviera Beach?

Hotel Riviera Beach sunt cele mai populare hoteluri din Riviera Beach

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Riviera Beach?

Hotel Riviera Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Riviera Beach ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Riviera Beach.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Riviera Beach?

Hotel Riviera Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Riviera Beach cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Riviera Beach.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Riviera Beach?

Hotel Riviera Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Riviera Beach ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Riviera Beach.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Riviera Beach?

Hotel Riviera Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Riviera Beach cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Riviera Beach.