Early Booking Litoral Elenite, Burgas Bulgaria vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 110.6EUR - 110.6EUR)

Afiseaza harta
Hotel Amore Beach Ex. Taliana Beach , Elenite

Hotel Amore Beach Ex. Taliana Beach   

   Scor 6.7 din 8 comentarii

Elenite, Burgas, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (01.01 - 31.12.2024)
  • Avion (23.11 - 21.11.2024)
  • Fara transport

Despre ElenitePrezentare si poze Elenite

Elenite

Elenite Holiday Village este situat in sudul coastei Mării Negre (in districtul Burgas, între oraşele Burgas şi Varna), la 10 km nord de statiunea Sunny Beach şi aproximativ 40 de km de orasul Burgas.

Este un sat de vacanţă adăpostit într-un golf liniştit, cu o plajă mare şi pajişti verzi, ideal pentru o vacanţa in stil eco-modern, cu o multime de posibilitati de sport şi de divertisment. Este, de asemenea, ideala pentru familiile cu copii.

În trecut (1985), satul de vacanţă Elenite a fost construit de-a lungul unei frumoase plaje de nisip şi a fost un complex de vile cu studiouri cu două şi trei etaje, inconjurat de toate facilităţile necesare, dar în zilele noastre există o mulţime de hoteluri şi vile luxoase noi construite în staţiune.

Black Friday Litoral Elenite

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Elenite, Burgas, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Elenite.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Elenite vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Elenite pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Elenite este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Elenite.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Elenite au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Elenite scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Elenite cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Elenite in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Elenite sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Elenite prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Elenite si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Elenite si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Elenite Bulgaria vara 2024. Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Elenite Burgas. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Elenite

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Elenite?

Hotel Royal Park, Hotel Royal Castle, Hotel Atrium Beach, Hotel Royal Bay, Hotel Amore Beach ex. Taliana Beach sunt cele mai populare hoteluri din Elenite

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Elenite?

Hotel Royal Park, Hotel Royal Castle, Hotel Atrium Beach, Hotel Royal Bay, Hotel Amore Beach ex. Taliana Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Elenite ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Elenite.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Elenite?

Hotel Royal Castle, VM APARTMENTS ROBINSON BEACH, Hotel No Name, Imperial Fort Club, Marina View Fort Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Elenite ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Elenite.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Elenite?

Hotel Royal Castle, Villas Elenite Premium, Villas Elenite, Hotel Andalusia Beach sunt cele mai apreciate hoteluri din Elenite ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Elenite.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Elenite?

Hotel Royal Park, Hotel Royal Castle, Hotel Atrium Beach, Hotel Royal Bay, Villas Elenite Premium sunt cele mai apreciate hoteluri din Elenite cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Elenite.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Elenite?

Hotel Royal Park, Hotel Royal Castle, Hotel Atrium Beach, Hotel Royal Bay, Villas Elenite Premium sunt hoteluri din Elenite ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Elenite.


  Cititi articolele despre Elenite, Bulgaria de pe Blog-ul directbooking.ro

Elenite - informatii si atractii turistice

02.12.2016 Bulgaria

Vezi cele mai interesante activitati, hotelurile recomandate de catre turisti si de ce ar trebui sa mergi in Elenite.