Early Booking Byala, Varna Bulgaria vara 2019
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (3 oferte, 141.8EUR - 295EUR)

Afiseaza harta
Hotel Byala Beach Resort, Byala

Hotel Byala Beach Resort  

   Scor 8 din 15 comentarii

Byala, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Autocar (29.04 - 15.09.2019)
  • Fara transport

Despre ByalaPrezentare si poze Byala

Byala

Byala este un oraș mic și stațiune balneară în estul Bulgariei, situat pe coasta bulgară a Mării Negre, în provincia Varna. Este centrul administrativ al municipiului omonim Byala și se află într-o regiune semi-muntoasa în extremitatea estică în ramurile Stara Planina.

Early Booking Byala

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Byala, Varna, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din ByalaBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Byala vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Byala pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Byala este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Byala.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Byala au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Byala scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Byala cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Byala in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Byala sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Byala prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Byala si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Byala si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Byala Bulgaria vara 2019 - oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Byala Varna cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !