Early Booking Kranevo Resort, Varna Bulgaria vara 2019
Filtre: Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 181.7EUR - 517.9EUR)

Afiseaza harta
Hotel Sunny Castle, Kranevo Resort

Hotel Sunny Castle  

   Scor 8.9 din 11 comentarii

Kranevo Resort, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (24.05 - 15.09.2019)
  • Fara transport
Hotel Algara Beach, Kranevo Resort

Hotel Algara Beach  

Kranevo Resort, Varna, Bulgaria

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Autocar (24.05 - 15.09.2019)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 10.11.2018

Despre Kranevo ResortPrezentare si poze Kranevo Resort

Kranevo Resort

Kranevo este un sat statiune de pe litoral. Marea este puțin adâncă și permite băi în condiții de siguranță pentru copii. Numele satului vine de la cetatea Kraneia.
Kranevo este un sat mic 24 km Nord-Est de Varna. Este cunoscut ca o stațiune pentru copii mici, unde se duc pentru vacanta lor - multe tabere școlare veti putea gasi aici.

Early Booking Kranevo Resort

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice din Kranevo Resort, Varna, Bulgaria puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele din Kranevo ResortBulgaria.

Ofertele turistice Early Booking Kranevo Resort vara 2019 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Kranevo Resort pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Kranevo Resort este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Kranevo Resort.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur in Kranevo Resort au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Kranevo Resort scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Kranevo Resort cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Kranevo Resort in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Kranevo Resort sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei in Kranevo Resort prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Kranevo Resort si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in apropiere de Kranevo Resort si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Kranevo Resort Bulgaria vara 2019 - Peste 7 oferte de vacanta Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Kranevo Varna cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !